hola

 

L’Ajuntament de Santa Perpètua està acabant de repartir les aproximadament 380 targetes moneder per a l’alumnat que disposa de beca menjador del Consell Comarcal. Aquestes targetes anunciades per la Generalitat el 16 de març van arribar a Santa Perpètua el 25 de març i no totes. Des del 26 de març, les Regidories de Serveis Socials, Infància i Adolescència i Educació amb personal municipal ha anat avisant les famílies per poder entregar-les.

L’objectiu és garantir l’àpat als infants de les famílies beneficiàries de les beques de menjador escolar. No obstant això, el sistema d’aquestes targes també s’ha hagut d’explicar a les famílies en un document guia elaborat des de l’Ajuntament amb les instruccions per evitar problemes alhora de fer-ne ús de les targetes en els supermercats. La targeta està carregada amb la quantitat de diners que arribaria als menjadors escolars, segons el tipus de beca concedida a cada alumne.

El personal municipal ha contactat amb les persones beneficiàries, unes 380, per concertar cita i poder-les distribuir ordenadament i amb totes les garanties de seguretat.

La regidora de Serveis Socials, Infància i Adolescència, Ana Bajo, ha explicat que tenen targeta moneder tots els escolars que tenen beca concedida pel Consell Comarcal ja sigui del 100% o del 50%. Bajo ha explicat que s’han trobat amb algunes dificultats per contactar amb algunes famílies i fins i tot algunes pensaven que no tenien dret.

L’Ajuntament de Santa Perpètua, des del primer dia que la Generalitat va tancar centres educatius i casal cívic, s’ha fet càrrec d’aquelles persones que rebien àpat becat directament des de la Regidoria de Serveis Socials, Infància i Adolescència. En total són 120 persones que cada dia reben un àpat saludable. Ana Bajo ha explicat que aquestes són persones becades directament per l’Ajuntament de Santa Perpètua i ha puntualitzat que a unes 40, personal municipal se les està portant al domicili perquè per diversos motius no poden sortir de casa.


0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus