hola

Imatge de la Sala de Plens durant el programa especial Línia Directa amb l'Alcaldessa

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, tornarà a respondre a la ciutadania en un directe a través del Facebook de Ràdio Santa Perpètua i del compte Instagram de l'Informatiu. Es tracta d'una nova edició especial del Línia Directa amb l'alcaldessa que també s'emetrà pel seu canal habitual, Ràdio Santa Perpètua i pel web de l'emissora.

El dimarts 7 d'abril a les 18 hores i des de la Sala de Plens, Isabel Garcia donarà reposta a totes aquelles preguntes que prèviament hagi fet la ciutadania per algun dels canals proposats. A més, també donarà resposta a les qüestions que plantegi la població durant l'emissió del programa. La previsió de durada del programa és de 30 minuts. 

El dimarts 24 de març es va realitzar la primera d'aquestes emissions especials atesa la situació de crisi sanitària amb una molt bona resposta ciutadana. De fet, la mateixa ciutadania va demanar tornar a repetir el programa per tenir la possibilitat de plantejar directament dubtes, queixes, suggeriments o preguntes.

L'emissió va comptar amb més de dues centes persones connectades simultàniament.

Per participar al programa fent preguntes cal enviar-les a través d'Instagram (@linformatiuspm), Facebook (Ràdio Santa Perpètua) o per whatsapp al ja habitual 608 74 80 18.

 

Foto: Isabel Garcia durant l'edició especial Línia Directa des de la Sala de Plens / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus