hola

La Policia Local de Santa Perpètua va identificar fins al 31 de març un total de 480 persones, de les quals 170 van ser denunciades per no respectar les normes de confinament, segons ha informat el cos municipal.

El 20 i 21 de març van ser els dies amb un major nombre d’identificacions amb 65 casos, mentre que les jornades amb més sancions van ser el 20 de març, amb un total de 29, i el 22 de març, amb 27. A aquestes identificacions i sancions cal sumar les que hagi practicat el cos dels Mossos d’Esquadra a la nostra localitat. La Policia Local va interposar les primeres denuncies durant la jornada del dimecres 18 de març quan es van comptabilitzar setze persones sancionades

L’alcaldessa Isabel Garcia, la setmana passada en una intervenció pública, va manifestar que la majoria de la ciutadania està complint amb les mesures que dicta el confinament i que això es veu als carrers, però va lamentar que un grup minoritari no acaba de respectar les normes.

Les sancions a les persones, seguint la Llei de Seguretat Ciutadana en estat d’alarma, poden comportar multes per desobediència d’entre 601 i 30.000 euros. En el cas d’establiments, es regeixen per la Llei de Salut Pública i, en aquest cas, les multes són de quanties a partir de 3.000 euros.

La Policia Local recorda que durant el confinament cal quedar-se a casa a excepció dels casos expressament autoritzats.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus