hola

 

L’Espai de fabricació digital SPMakers ha iniciat la producció de viseres de protecció per a personal sanitari. L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda amb la col·laboració de CIM-UPC s’han sumat a la iniciativa Coronavirusmakers d’àmbit nacional destinada a la producció massiva d’aquestes viseres, mitjançant impressores 3D FDM d’escriptori,

La fabricació ha començat confeccionant suports de viseres per a pantalles de protecció facial. Des de la Regidoria de Desenvolupament Local, s’estimem una producció de més de 10 viseres al dia mitjançant les impressores 3D de l’espai en plàstic pla. Aquest equipament municipal disposa de dues impressores Prusa I3 Mk3, una BCN3D SIGMA R19 i una BCN3D SIGMAX R19 capaç d’imprimir 4 viseres en menys de 5 hores.

Coronavirusmakers és una comunitat formada per professionals de diferents sectors constituïda per professionals procedents de l’enginyeria, el disseny, l’àmbit sanitari i el científic que s’han organitzat per fabricar, muntar i distribuir als centres sanitaris les viseres i d’altres elements de protecció i prevenció de contagis per COVID19.

 

Foto: impresores 3D a l'espai SPMakers / Desenvolupament local

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus