hola

 

El Mossèn de Santa Perpètua, Mario Jurado, ofereix missa diària a les 12 hores a través d'un canal Youtube que es pot trobar des del cercador indicant Parròquia de Santa Perpètua. La decisió s'ha pres atesa la situació de crisi sanitària aixecada pel Covid19 i per la impossibilitat que els feligresos assisteixin als oficis.

El rector de la Parròquia també ha informat que les persones que necessitin atenció espiritual poden contactar amb ell a través del telèfon 699 106 480, tanmateix, aquells creients que vulguin demanar per algun familiar o amic poden també reclamar-ho al Mossèn, qui oferirà per ells la Missa.

Mossèn Mario Jurado ha avançat també els horaris dels oficis durant la Setmana Santa

Per a la Setmana Santa els horaris dels oficis en línia seran els següents: Dijous Sant, a les 20 hores; Divendres Sant, la celebració de la Passió i Via Crucis tindrà lloc a les 15 hores i Dissabte Sant la vetlla Pasqual serà a les 22 hores.

Cada dia a les 20 hores, les campanes de l'Església Parroquial sonen també des de fa dies per agrair la tasca de tots aquells que treballen en la mitigació dels efectes del virus, segons ha explicat Mossèn Mario Jurado.

El rector de la Parròquia ha volgut també agrair la feina que des de Santa Perpètua s'està fent per «lluitar contra la pandèmia i protegir els més vulnerables».

 

Foto: Mossèn Mario Jurado durant un ofici per Youtube / Youtube

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus