hola

Aquest dilluns s’ha posat en marxa un nou servei d’informació i acompanyament emocional a la ciutadania impulsat pel Consell Comarcal del Vallès Occidental. El servei telefònic gratuït (900 293 534) pretén donar respostes i acompanyar la ciutadania, a la vegada que fer suport als ajuntaments vallesans en la seva tasca de seguiment de les persones més vulnerables.

La situació de confinament de la ciutadania està tenint conseqüències com l’aparició, l’increment o l’agreujament de situacions personals que afecten l’estat emocional i/o psicològic de la ciutadania.

El servei s’ha configurat amb la participació de personal de tot el Consell Comarcal i s’ha creat un equip de 15 persones, format per professionals de la psicologia així com persones que habitualment treballen cara al públic i que donen suport en gestió del dol. Tot l’equip treballa des de casa seva, amb la infraestructura i mitjans necessaris.

El servei té dues vessants. D’una banda, s’ha habilitat una línia telefònica gratuïta d’informació i suport emocional, el 900 293 534. Aquest servei pot fer acompanyament emocional i resoldre dubtes de persones que puguin sentir-se angoixades o preocupades per diferents qüestions relacionades amb la situació creada pel coronavirus. Les trucades es podran derivar a personal tècnic del Consell Comarcal o a recursos especialitzats, com serveis de voluntariat, d’atenció a les dones, entitats que ofereixen suport en diferents àmbits. El servei funcionarà de dilluns a diumenge, de 9 a 21 h.

D’altra banda, el Consell Comarcal també dona suport els ajuntaments de la comarca. Des d’aquesta línia es faran trucades de seguiment i acompanyament a persones vulnerables, en coordinació amb els ajuntaments.

Foto:Nou servei telefònic del consell comarcal / Consell Comarcal

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus