hola

La Regidoria d’Educació, a través del Projecte Educatiu de Ciutat (PEC), ha elaborat material de recursos didàctics per a famílies per poder dinamitzar el confinament amb els infants i des de una visió de Ciutat Educadora. Aquest document es troba al bloc del PEC https://santaperpetuaeduca.blogspot.com/. En ell hi ha recursos culturals, literaris o patrimonials i es convida a les famílies a descobrir institucions com museus, el Liceo o la Biblioteca mundial digital, entre d’altres.

A més, des del Grup de Treball de Formació a Famílies, també han preparat un recull de recursos didàctics diversos per practicar les matemàtiques, la llengua, les ciències o la creativitat.

Pel que fa al Programa d’Acompanyament Escolar (PAE) i segons explica la Regidoria d’Educació, continua donant servei a les famílies via telemàtica i telefònica i ha elaborat un ampli recull de recursos didàctics organitzats per edats i àrees curriculars. Aquest material també està penjat al blog del PEC i a disposició de tota la ciutadania.

 

Foto: Una nena consiltant els recursos pedagògics del PEC / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus