hola

L’empresa municipal Mogoda Serveis ha realitzat aquest dimecres 25 de març al vespre l’actuació més important de neteja i desinfecció als carrers del municipi des de l’inici de la declaració d’Estat d’alarma gràcies a la cessió d’un camió cisterna amb una capacitat de vint-i-sis mil litres d’aigua. Aquesta actuació va possibilitar la neteja i desinfecció d’una part important del perímetre del municipi. La neteja va començar a l’avinguda de Jacint Verdaguer i va cobrir l'avinguda Tres fins al supermecat Esclat, el carrer Nou i les avingudes Deu, de l'Estela Ibèrica i de l'Onze de Setembre, entre d'altres. Les dimensions del camió no van permetre la maniobra per carrers més estrets. Per fer la neteja, el camió es va adaptar amb unes bombes i dues mànegues que van servir per a què els treballadors anessin aplicant el desinfectant als diversos carrers.

El gerent de l’empresa municipal Mogoda Serveis, Jaume Garcia, s’ha mostrat molt agraït per la cessió del camió cessió per part de l'empresa perpetuenca Cisternes Germans Navarro i ha detallat que "pensem tenir-lo operatiu tot el temps que puguem". Garcia, també ha expressat que tots els vehicles lleugers de l’empresa estan operatius i s’han adaptat amb bombes i mànegues per anar fent neteja i desinfecció de carrers. En aquest sentit, el capatàs del servei de neteja, Dani Rodríguez, ha explicat que «fa dies que estem netejant amb un camió adaptat amb una capacitat de mil litres d’aigua, cedit per les Brigades municipals i al qual hem adaptat unes bombes d’aigua amb mangueres per fer les intervencions».

El gerent de l’empresa Mogoda Serveis ha lamentat els comentaris d’alguns ciutadans a les xarxes socials que expressen que la neteja no arriba a tots els barris del municipi. Garcia ha desmentit aquestes acusacions i ha manifestat que «s’estan fent actuacions de neteja a tots els barris sense distinció ni discriminació i atenent als mitjans mecànics i humans que es disposen». Garcia també ha explicat que aquestes insinuacions no fan altre cosa que «desanimar els treballadors de neteja que estan donant tot per fer la seva tasca el més eficaç que es pot».

 

Foto: Camió cisterna, al seu pas per l'avinguda Tres / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus