hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua no cobrarà les quotes de cap servei municipal que no s’hagi prestat, segons va explicar l’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, durant el programa especial Línia directa amb l’alcaldessa que va oferir dimarts a la tarda Ràdio Santa Perpètua. Garcia va informar que no es cobraran els serveis de les escoles bressol municipals, l’Escola Municipal de les Arts (EMA), les activitats esportives i dels centres cívics. 

L’alcaldessa també va anunciar que s’està treballant en un decret per ajornar impostos o taxes. Els rebuts de la taxa per ocupació de la via pública, que han de pagar els bars o restaurants per tenir una terrassa, quedaran anul·lats davant la impossibilitat de poder utilitzar l'espai públic mentre es mantingui aquesta situació així com els rebuts de les parades del mercat setmanal ambulant de dijous i dissabtes. Isabel Garcia també va informar que el rebut de l’impost de vehicles s’ajorna fins al juny.

Per últim, va informar que aquest decret es publicarà aquesta mateixa setmana amb l’objectiu que no es cobri cap servei municipal que no s’hagi prestat. En el cas de rebuts ja cobrats anticipadament, com pot ser escoles bressol, s’estudiarà com es compensa si amb el retorn dels diners o amb la reducció de l’import de la primera quota,

Durant el temps en què es mantingui l'estat d'alarma, els equipaments i serveis municipals com instal·lacions esportives, centres cívics , Escola Municipal de les Arts (EMA) i escoles bressol romanen tancats. Per aquest motiu, ja que no es poden prestar els serveis, mentre es mantingui aquesta situació no es cobrarà les quotes d’aquest serveis.

Foto: Els rebuts de les escoles bressol no es cobraran mentre no es presti el servei / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus