hola

L’alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, ha informat que hi ha divuit perpetuencs contagiats de coronavirus (Covid-19) ingressats a l’Hospital de Mollet, el centre sanitari de referència per a Santa Perpètua. La primera edil va donar aquesta dada ahir a la tarda, en una edició especial del programa radiofònic ‘Línia directa amb l’alcaldessa’.

Isabel Garcia va explicar que l’Hospital de Mollet també ha assegurat que al centre no s’ha registrat cap defunció de veïns de Santa Perpètua motivats per la Covid-19. El centre també ha informat que moltes altres persones amb simptomatologia lleu, s’han derivat a casa seva sense fer proves i que hi ha algunes altres que estan pendents de fer-lis la prova, tot i que no ha detallat el nombre exacte d’aquests casos.

L’alcaldessa va remarcar que aquestes només eren dades d’aquest centre sanitari i va lamentar les dificultats per obtenir informació sobre la situació de la població perpetuenca als diferents centres sanitaris. En aquest sentit, va criticar que no hi hagi cap sistema per centralitzar tota la informació dels diferents hospitals de la província. Isabel Garcia també va detallar que fonts de l’Hospital asseguren que la previsió és que la xifra vagi en augment i que Santa Perpètua està en la mitjana epidemiològica comarcal. La primera edil també ha detallat que des de la gerència de l’Hospital s’han compromès a fer arribar a l’Ajuntament de Santa Perpètua un balanç de la situació de malalts del Covid-19 cada dimarts.

 

Foto: Les pantalles luminoses de Santa Perpètua informen de les mesures de prevenció / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus