hola

El gerent de Mogoda Serveis, Jaume Garcia, ha realitzat una crida al civisme ja que s’ha detectat la presència de mobles vells, trastos i matalassos a la via pública, fet que provoca uns riscos afegits als treballadors de l’empresa municipal.

Jaume Garcia considera una manca de respecte i d’humanitat envers els treballadors que es deixin al carrer aquestes andròmines durant l’estat d’alarma per la crisi sanitària originada pel coronavirus.

Mogoda Serveis demana la col·laboració ciutadana des de casa per una bona gestió dels residus durant els dies de confinament. L’empresa municipal fa especial incidència en separar correctament els residus i dipositar-ho en el contenidor adient. L’objectiu és incrementar el percentatge de recollida selectiva que l’any passat es va situar poc més del 39%, lluny de la normativa d’aquest 2020 que fixa un percentatge del 60%, segons ha destacat el gerent de Mogoda Serveis, Jaume Garcia, que ha lamentat que encara hi ha molta ciutadania que no hi posa interès en reciclar i això suposa una despesa econòmica i mediambiental. També ha apel·lat a la responsabilitat ciutadana per reciclar correctament des de casa i assolir els objectius de recollida selectiva en aquest 2020.


Foto:Trastos a la via pública aquests dies / Mogoda Serveis

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus