hola

El grup municipal de Ciutadans (Cs) ha anunciat que presentarà a l’Ajuntament tot un seguit de propostes per contribuir a minimitzar l’impacte social i econòmic del COVID-19 (coronavirus). "Les propostes se sumen a les iniciatives que s’han impulsat des dels governs locals per tal que quan abans millor la ciutadania pugui tornar a la normalitat i que els efectes de la crisi siguin els mínims en la majoria dels sectors", ha assenyalat la formació en un comunicat.
El portaveu del grup municipal de Cs, Kevin Romero, ha assegurat que aquesta iniciativa "s’impulsa des de la lleialtat i amb voluntat de consens amb totes les forces polítiques". Entre les mesures econòmiques, Kevin Romero ha detallat que es proposa que l’Ajuntament aprovi "carències de pagament i exempcions fiscals de tributs municipals, així com el pagament de les taxes d’ocupació de la via pública". A més, sol·licita la creació d’un fons extraordinari d’ajudes a les persones infectades i planteja la creació d’una finestreta única per donar suport i resoldre els dubtes de comerciants, restauradors, pymes i autònoms afectats per la crisi del COVID-19.
Romero també ha valorat "positivament el servei que està oferint l’Ajuntament per assegurar i cobrir les necessitats bàsiques i urgents del col·lectiu de persones grans i que es garanteixin les mesures sanitàries en el transport públic municipal per evitar l’expansió del contagi".
Per últim, la formació també demana establir un telèfon d’atenció al públic gratuït per resoldre dubtes i realitzar l’acompanyament i assessorament necessari a la ciutadania del municipi. "Els ajuntaments són les administracions més properes a la ciutadania i és des d’aquesta proximitat que cal reaccionar i impulsar mesures que ajudin a la gent a superar aquesta situació", ha conclòs el portaveu de Cs.

Foto: Grup municipal de Ciutadans / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus