hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda a través del Punt de Voluntariat impulsa una xarxa solidària de bon veïnatge per gestionar les necessitats de la ciutadania durant el confinament, especialment de la més vulnerable, i per atendre a les peticions de voluntariat que s’estan registrant aquests dies.

Des de la seva posada en marxa, el Punt de Voluntariat ha rebut una gran quantitat de sol·licituds d'ajuda i demanda que està gestionant amb la màxima celeritat possible. Tot i això, els responsables del servei avisen que es possible que no es responguin totes al dia i per aquest motiu, demanen disculpes. 

L'objectiu d'aquest servei és crear una xarxa entre persones davant la crisi provocada pel coronavirus, defensar els grups més vulnerables, atendre les persones grans que no tenen altres suports, donar suport en tasques quotidianes com fer la compra o treure a passejar les mascotes, i oferir la possibilitat d’establir comunicació entre persones en moments d’angoixa o solitud.

El Consistori ha gestat la creació d'aquest grup davant els oferiments de la ciutadania perpetuenca i agraeix la seva col·laboració desinteressada.

El Punt Voluntariat ja ha iniciat els treballs per detectar les persones que necessiten aquest suport amb totes aquelles que són usuàries dels serveis municipals però presenta aquesta nova xarxa també per detectar i oferir col·laboració a aquelles persones en situació vulnerable i que no disposen de suports per diferents motius.

Des del Consistori, s'ha assenyalat que el suport a les persones que requereixen aquest servei es realitzarà amb totes les garanties sanitàries i de seguretat necessàries.

Les persones que vulguin contactar amb aquesta xarxa solidària ja sigui per ser voluntària (majors de 18 anys) o per rebre el servei, han de contactar amb el Punt de Voluntariat a través del correu electrònic puntvoluntariat@staperpetua.cat i del telèfon 629 40 50 61.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus