hola

L'edició de l'Informatiu 640, de data divendres 20 de març de 2020, no sortirà després que la distribució ni la publicitat comercial estiguin garantides. Des de la redacció s'està informant a la ciutadania a través de l'actualització diària de l'edició digital de l'Informatiu www.staperpetua.org/linformatiu/ amb continguts rellevants sobre la situació arrel de la declaració de l'Estat d'emergència per Coronavirus i sobre actualitat en general.

Les xarxes socials de la publicació, com ara twitter (@linformatiuspm) i Instagram(@linformatiuspm), també s'actualitzaran diàriament per mantenir informada la població. La redacció treballarà des de casa atenent a les recomanacions sanitàries. Es la primera vegada en vint anys que una de les edicions de l'Informatiu no es distribueix.

L'Ajuntament de Santa Perpètua també ha informat que la ciutadania pot seguir els canals habilitats oficials per romandre informat com ara twitter, (@ajuntamentSPM) Ràdio Santa Perpètua 107.0 FM i youtube (Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda). 

 

Foto: L'Informatiu de Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus