hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha tancat avui el servei de la Deixalleria Municipal amb l’objectiu de reduir la mobilitat de les persones i el risc de propagació i contagi del coronavirus.

La deixalleria està situada al polígon industrial Can Bernades-Sobirà, entre el carrers del Penedès i del Ripollès. També, fins a nou avís, no estarà operatiu el Telefonet, i per tant, no es procedirà a la recollida d'andròmines i mobles vells així com les restes de poda. La recollida selectiva de residus (contenidors de carrer) es manté operativa a càrrec de l’empresa municipal Mogoda Serveis SAM, L’Ajuntament de Santa Perpètua està prenent mesures especials de desinfecció dels contenidors i recorda la importància de reciclar correctament. A més. fa una crida al civisme i a reciclar amb responsabilitat, especialment, la fracció orgànica.

Recomanacions del Consorci de Residus

D’altra banda, el Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental ha recordat que la recollida de residus és un servei bàsic en l’Estat d’alarma. Per això, demana la col·laboració ciutadana des de casa i ofereix una sèrie de consells per una bona gestió dels residus durant els dies de confinament:reduir al màxim les deixalles, separar bé cada bossa lligada al contenidor, rentar-se les mans i preneu les mesures necessàries després de dipositar elsresidus ja que els contendiros són superfície de contacte, reduir el volum d’envasos i paper-cartró, no malbaratar aliments i no treure mobles vells i estris al carrer.

Tancament d’equipaments municipals

L’Ajuntament ja va decretar el divendres 13 de març el tancament dels equipaments municipals i la suspensió de les activitats que s'hi duen a terme al Casal d'Avis de la plaça de la Vila, Club Edad de Oro, Biblioteca, centres cívics, escoles bressol municipals, Escola Municipal de les Arts, Escola d'Adults, Programa d'Acompanyament Educatiu, La Promotora, Punt Jove, instal·lacions esportives municipals i els mercats ambulants de dijous i dissabte. A més, també va decretar el dissabte 14 el tancament dels parcs i de les instal·lacions esportives a l’aire lliure.
Per la seva banda, la Generalitat va decretar el tancament de les escoles d’infantil i Primària i de Secundaria així com la resta d’estudis des del passat divendres 13 de març.

Reforç de serveis

L'Ajuntament de Santa Perpètua ha reforçat aquells serveis que es consideren essencials (administració, serveis sociosanitaris municipals, brigades, neteja i vigilància). No obstant, durant el termini que sigui necessari d'acord a l'evolució de l'emergència, no hi ha atenció directa al públic en les dependències municipals, excepte en casos d'urgent necessitat i respectant les mesures de seguretat establertes.

Foto : Deixalleria Municipal / L'Informatiu
0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus