hola

Ràdio Santa Perpètua està, com la majoria de vosaltres, funcionant amb mínims. La programació s'ha vist alterada per l’emergència sanitària del coronavirus i els programades de col·laboradors no s'estan emetent. La ciutadania està obligada a romandre a casa, compaginant moltes vegades el teletreball amb la cura de menors o persones dependents. El personal de la Ràdio i del Servei de Comunicació de l’Ajuntament de Santa Perpètua, també. 

Per aquest motiu, Ràdio Santa Perpètua demana els ciutadans "que sigueu els nostres ulls i les nostres veus. Volem oferir-vos la possibilitat de compartir a través de les ones com us esteu organitzant durant el confinament. Què feu? Teletreballeu? Us han enviat a casa amb un ERTO? Què feu amb les persones grans? I amb els infants? Què veieu des de les vostres finestres?"

La periodista Estrella Núñez està al capdavant dels Serveis informatius de la Ràdio i demana testimonis de ciutadans que vulguin explicar la seva experiència. "Heu sortit a comprar o al metge, què heu vist? Si sou de les persones que esteu treballant a un comerç, al mercat, a la sanitat... com ho esteu vivint? Segur que teniu moltes coses a explicar"

Per fer-ho, només ens heu d’enviar un missatge d’àudio al telèfon del whatsapp 608 74 80 18. Amb tots els testimonis que ens envieu podrem fer un reportatge sobre la nostra ciutat durant el confinament.

Foto: el servei de comunicació realitzant teletreball / L'Informatiu 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus