hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha constituït el Comitè d'Emergències Municipal amb motiu de l'activació per part de la Generalitat del Pla PROCICAT per coronavirus, que des de fa uns minuts ha passat a fase d'Emergència 1. El Comitè municipal ha valorat la situació per prendre les mesures adients per contenir l'expansió de la malaltia i protegir la ciutadania i especialment els col·lectius vulnerables.


Com a primera mesura, s'han tancat els casals de gent gran del municipi: Casal d'Avis de la plaça de la Vila, Club Edad de Oro i Casal Cívic i s'han suspès per un període inicial de quinze dies totes les activitats d'Envelliment Actiu i dirigides a la Gent Gran. L'objectiu és protegir aquest col·lectiu, el més vulnerable en aquesta crisi sanitària.

El Consistori també ha anunciat el tancament des d'avui de l'Escola Municipal de les Arts (EMA), el Programa d'Acompanyament Educatiu (PAE) i La Promotora. També ha fet públic el tancament de totes les instal·lacions esportives del municipi i la suspensió de tota l'activitat esportiva.

Les escoles i instituts, les escoles bressol municipals i l'Escola d'Adults tancaran demà divendres les seves portes i les activitats previstes durant quinze dies, d'acord a l'anunci fet per la Generalitat de Catalunya aquest migdia.

De la mateixa manera, el Consistori ha anunciat que s'ajorna la Llotja de Vehicles Clàssics i Antics prevista per a aquest dissabte 14 de març com a mesura de prevenció davant d'un certamen que reuneix centenars de persones i que compta amb expositors vinguts d'arreu de la geografia de l'estat. De fet, alguns dels participants ja havien anunciat la intenció de no venir, segons ha indicat l'organització.

El Comitè d'Emergències Municipal també està estudiant i treballant mesures per tal de poder continuar oferint els serveis a la ciutadania, especialment per garantir els que són més bàsics.

El Consistori vol transmetre un missatge de tranquil·litat al conjunt de la ciutadania, amb el compromís de seguir aportant informació actualitzada i transparent. També ha fet una crida per consultar informació oficial i no deixar-se endur ni reproduir rumors o notícies falses o tendencioses. Des de l'Ajuntament, es recomana seguir totes les recomanacions del Canal salut de la Generalitat http://canalsalut.gencat.cat/ca/salut-a-z/c/coronavirus-2019-ncov/


Foto: Reunió del Comitè d'Emergències Municipal / L'Informatiu


.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Altres notícies - Especial Coronavirus