hola

Esquerra Republicana aposta per escoltar a la ciutadania i presentar l’equip i el programa, a través del porta a porta, segons ha informat la formació en un comunicat . L'alcaldable, Laura Oliver, ha explicat que "hem canviat els actes per una acció molt més activa, basada en l’escolta. Som un equip transparent i proper, i així ho hem volgut seguir demostrant durant els 15 dies de campanya electoral: presentant-nos en persona a cada un dels veïns i veïnes de Santa Perpètua”.

Esquerra manifesta que una de les principals queixes, que han rebut, per part de la ciutadania és la dificultat de posar-se en contacte amb l’Ajuntament i que "si a això li sumem el clima de desafecció general que hi ha respecte la política, no ens podíem quedar de braços plegats". La formació calcula que en acabar la setmana visitaran el 45% dels habitatges, uns 4.200. ERC assenyala que "el retorn de les famílies i de la ciutadania és molt positiu”.

Esquerra Republicana afirma que aposta per una transformació democràtica, que passa per democratitzar més l’administració pública perquè el ciutadà pugui accedir-hi sense dificultats i participar de les activitats i accions que s’hi duen a terme. La formació anuncia que crearan més línies de comunicació amb la ciutadania, realitzaran més exposicions públiques, s’impulsarà la participació de forma més activa, es crearà una aplicació de mòbil per poder contactar amb el consistori i s’impulsarà l’entrada de mitjans de comunicació independents a Santa Perpètua.


Foto: L'alcaldable d'ERC en una de les visites / ERC

0
0
0
s2sdefault