hola

ERC presenta Laura Oliver com a cap de llista a les municipals d'aquest diumenge amb l'objectiu d'assolir el govern, a tenir l'alcaldia de Santa Perpètua per poder aplicar les transformacions que ha incorporat en el programa electoral. Aquest és l'objectiu que ha declarat tenir l'alcaldable d'Esquerra en el cicle d'entrevistes que està realitzant Ràdio Santa Perpètua.

Laura Oliver es presenta com a candidata per primer cop a unes eleccions i ho fa amb l'eslògan Transformem amb tu perquè segons ha afirmat Oliver "a Santa Perpètua s'han fet coses molt bé però hi ha moltes que cal transformar-les i fer-les evolucionar i sempre fer-ho al costat de la ciutadania". Aquesta evolució l'ha dissenyat ERC en quatre eixos programàtics: social, sostenible, feminista i democràtic.

L'eix feminista implica una mirada transversal a totes les polítiques municipals a més de la creació d'una regidoria d'Igualtat i feminismes. L'alcaldable d'ERC, Laura Oliver, ha expressat que l'eix social és imprescindible per no deixar ningú enrere en el qual incorpora sobretot polítiques de cohesió entre barris que es pot fer a través de la cultura i l'esport.

El model de ciutat d'ERC està inclòs a l'eix de sostenibilitat. Laura Oliver ha destacat que per primera vegada s'incorpora un projecte de Benestar animal. L'oferta de cultura i d'oci és un dels punts que per a ERC cal donar un impuls i transformar perquè "no pot ser que no passin coses". Laura Oliver defensa "molt més suport a les entitats perquè puguin passar coses" i per això un dels projectes destacats és la construcció d'un teatre auditori.

Respecte l'Esport, l'alcaldable d'ERC ha descrit com s'imagina la remodelació de la zona del pavelló amb un edifici en dues plantes amb una ampliació del bar-restaurant, amb sales de fitness a la segona planta, un "trasllat i ampliació de les pistes de tennis i la climatització de la piscina exterior".

Pel que fa a les propostes d'habitatge, Laura Oliver ha apuntat que "l'Ajuntament ha de poder adquirir pisos de grans tenidors o d'altres per un lloguer social i poder estudiar quins locals comercials es poden transformar en habitatges". Oliver també incorpora el foment de les cooperatives en cessió d'ús.

En l'àmbit econòmic, ERC incideix en el desenvolupament dels eixos comercials de Santa Perpètua que estiguin connectats la zona del passeig de la Florida amb la de Centre Vila i el Mercat Municipal.L'alcaldable d'ERC, Laura Oliver, vol ser alcaldessa de Santa Perpètua amb els vots que l'electorat atorgui aquest diumenge. Sobre possibles pactes, ara per ara no tanca cap porta, però descarta fer-ho amb VOX, CS ni PP perquè "no tenim res en comú"


Foto: Laura Oliver, durant l'entrevista a Ràdio Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault