hola

La gestió eficaç de l'Ajuntament va ser la temàtica central de l'acte principal de campanya de Junts per Santa perpètua que va celebrar ahir al vespre al Centre Cívic La Rambla. L'alcaldable Albert Garcia va comptar amb el suport de l'exconseller de la Generalitat, Joaquim Forn.

Militants i simpatitzants de Junts per Santa Perpètua van omplir la sala del Centre Cívic La Rambla per escoltar la conversa entre els dos polítics als quals també van poder fer preguntes i exposar inquietuds. La conversa, tot i que tractant diferents àmbits arribava al mateix punt de sortida: "una gestió eficaç és imprescindible per dur a terme polítiques adequades", així ho van manifestar Forn i Garcia en diverses ocasions.

L'alcaldable de Junts per Santa perpètua, Albert Garcia, va criticar la manca de transparència de l'actual equip de govern municipal i va posar com exemple que no havia pogut localitzar el pressupost municipal de 2023 al web municipal i que havia hagut de fer una instància però encara no tenia resposta. Albert Garcia va insistir que entrar a formar part de l'Ajuntament donarà opcions per "disposar d'aquesta informació i poder fiscalitzar pressupostos i inversions".

Per la seva part, l'exconseller Joaquim Forn, es va mostrar convençut que el 28M haurà de felicitar l'Albert Garcia i el seu equip perquè hauran aconseguit algun regidor. Forn considera que "Junts està preparat per fer bona feina a Santa Perpètua".


Foto: Forn i Garcia durant l'acte central de Junts / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault