hola

El president de Ciutadans al Parlament de Catalunya,Carlos Carrizosa ha fet campanya avui a Santa Perpètua i ha donat suport a la candidatura que encapçala Kevin Romero. El diputat ha expressat que "una cosa nova en la política catalana és fer alcaldes de Ciutadans”. Carrizosa ha recordat als veïns del municipi que tornar a concentrar el vot en CS, com ja ha ocorregut en altres comicis, permetrà “donar un tomb” a un Ajuntament liderat per un partit “que només busca assegurar el futur dels que ja porten 30 anys vivint del mateix”. Carrizosa ha indicat que Romero “és l'únic que posa sobre la taula el que no funciona a Santa Perpètua i té un projecte per a fer coses noves” i ha demanat no fer cas a les enquestes que estan cuinades per excloure opcions i estan "teledirigides".

Per la seva banda, l'alcaldable liberal s'ha reivindicat com l'única alternativa al govern actual “perquè la resta de partits, especialment PSC i ERC, sembla que estan competint per ser tinentes d'alcalde d'Isabel García i no estan competint per aconseguir l'alcaldia d'aquest municipi i això ens deixa a nosaltres com l'única alternativa”.

Romero ha demanat el suport dels veïns “per la necessitat de canviar un govern que porta 28 anys al poder” perquè la gent “ens transmet la necessitat de canvi i passar pàgina”. L'alcaldable liberal ha assegurat que si guanya les eleccions materialitzarà les propostes del seu programa en matèria de seguretat, rebaixa fiscal i polítiques per a persones grans, joves i construcció d'habitatge. Carrizosa i Romero, abans de realitzar aquestes manifestacions, han visitat el Mercat Municipal.


Foto: Carrizosa i Romero acompanyats de militants i simpatizants de la formació aquest matí a la plaça de la Vila / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault