hola

La CUP de Santa Perpètua ha aprofitat la paradeta que aquesta setmana ha instal·lat a l'avinguda de Girona per parlar d'un dels temes més tractats aquesta campanya, "la seguretat de viure bé", segons ha explicat en un comunicat. El cap de llista, Guillermo Almansa, afirma que "seguretat és tenir garantits uns mínims, unes condicions materials, per poder viure vides dignes”.

La CUP assenyala que cal seguir parlant de polítiques d’habitatge i afegeix que "és important tenir clar que per viure bé cal tenir un lloc de treball digne i estable amb unes condicions i ingressos que et permetin viure dignament". Almansa insisteix que “per garantir la seguretat cal recuperar el control de l'aigua, la llum, l'habitatge i els aliments. Controlar els preus d'allò que és bàsic per sobreviure i que ara es en mans d’uns pocs.” La CUP s’insisteix en impulsar "tot de polítiques i propostes que situïn aquests elements en el centre de la política municipal".

Per la CUP aquests dies hi ha diferents partits que estan fent el joc a l’extrema dreta. Consideren que si s’entra a parlar en el marc imposat per aquestes forces i se’ls hi dona ales i propaganda gratuïta. Per Almansa: “el cal és millorar les condicions de vida de tothom i no discriminar segons tòpics, no cal entrar en aquesta trampa".


Foto:Membres de la candidatura de la CUP / CUP Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault