hola

 

El diputat de la CUP Carles Riera va participar aquest dimecres 17 de maig a l’acte central de campanya de la formació a Santa Perpètua que va tenir lloc a la plaça del 8 de març a la tarda. Riera va parlar de la construcció de la sobirania i de com aquesta es fa des dels Ajuntaments. En aquest sentit, el diputat va expressar que la CUP és l’únic partit que pot canviar la manera de fer les coses perquè és la única candidatura que defensa un canvi radical i al servei de les classes populars. Per a Riera les persones que conformen les candidatures de la CUP realitzen feines relacionades amb l’autoorganització i en coordinació amb els moviments socials perquè «no només som càrrecs electes, també som gent que lluita» va recordar en al·lusió al seu eslògan de campanya em aquestes eleccions municipals.

     La número dos de la candidatura, Carla Batalla, també va prendre la paraula per explicar les propostes més destacades de la CUP. Batalla va indicar que «cal aplicar unes polítiques que realment posin al centre la vida de les persones» i va parlar de la necessitat d’una residència pública per a la gent gran i de pisos assistits. Pel que fa al jovent, la CUP aposta també per augmentar els recursos per al servei de suport emocional per a adolescents i joves i altres polítiques adreçades a acabar amb la precarització que pateixen. L’habitatge també va centrar part del seu discurs indicant que cal augmentar l’habitatge públic, oposar-se a la venda de sòl públic i mobilitzar l’habitatge buit.

     Per la seva part, el candidat de la CUP, Guillermo Almansa, va indicar no poder seguir amb la mateixa correlació de forces a l’Ajuntament i va reclamar polítiques transformadores que defensin els interessos i el benestar de la ciutadania. Per a Almansa el 28 de maig la CUP demana futur, persones i planeta.

0
0
0
s2sdefault