hola


Santa Perpètua en Comú (SPEC) ha informat en un comunicat que ha estat víctima d’un sabotatge a les seves xarxes socials i ha informat del cas als Mossos d'Esquadra. També ha presentat una denúncia davant de la plataforma d’Instagram. Segons un comunicat del partit, els fets van passar diumenge a la tarda, quan l’administradora del perfil a la xarxa social va observar que els seguidors del perfil havien passat dels 1200 a més de 6000 de cop. Segons SPEC, “aquesta estratègia d’adjudicar seguidors falsos en un compte concret de les xarxes social, té com a finalitat invisibilitzar les publicacions del compte o inclús de que la plataforma social anul·li el compte al observar un comportament irregular”. Tamar Zamora, administradora del compte d’Instagram d'SPEC, ha assegurat que “és evident que a algun adversari polític no li agrada que el nostre compte a Instagram tingui un nombre elevat de seguidors reals i estigui funcionant, i ha decidit utilitzar el sabotatge i el joc brut en plena campanya electoral per intentar silenciar-nos

Sergi Hernández, responsable de la campanya electoral i candidat d'SPEC, ha declarat que “malgrat aquest atac, que atempta contra la llibertat d’expressió en una xarxa social, nosaltres continuarem fent campanya electoral en positiu, explicant les nostres propostes per Santa Perpètua, sense recórrer al joc brut, la desqualificació o la difusió de falsedats”. I ha destacat que “ho tenim molt clar, no ens podran silenciar”.

La denúncia també ha estat presentada davant de la Junta Electoral de Zona, perquè els fets s’han produït durant la campanya de les Eleccions Municipal del proper 28 de maig i té una clara intencionalitat electoral, segons el partit. D’altra banda, SPEC ha iniciat contactes amb experts en la matèria per intentar arribar a identificar als responsables del sabotatge.


Foto: La formació ha anunciat un sabotage a les xarxes socials / SPEC

0
0
0
s2sdefault