hola

Santa Perpètua en Comú va presentar públicament ahir diumenge la seva llista electoral, va fer balanç de l'actual mandat i va anunciar un programa electoral amb 100 propostes. La candidata de SPEC Isabel Garcia va estar acompanyada per la portaveu d'En Comú Podem en el Congrés dels Diputats, Aina Vidal, militants i simpatitzants en un acte que es va celebrar al centre cívic La Florida.

Isabel Garcia és regidora des de fa 27 anys i va accedir a l’Alcaldia el 26 de juny de 2002. Des d’aleshores, ha estat alcaldessa de Santa Perpètua, excepte en el mandat 2007-2011. Garcia es torna a presentar a l'alcaldia i en aquesta ocasió està acompanyada en aquest ordre per Sergi Hernández, Ana Bajo, Marçal Solà, Adelino Macías, Julio Pérez, Jordi Navarro, Sandra Gómez, Tamar Zamora, Jesica Jiménez, Maribel Medina, Francisco Torres, Joan Carles Mingueza, Jordi Merino, Mar Segura, Elena Honrubia, Javier Fandos, Sergio Rodríguez, Maria Pilar Triviño, Tomás Poderoso i Sergio Torrebejano, com a suplents SPEC compta amb Lorena Mañas, Natalia Britcha, Jose Ramón Bonilla i Neus Garcia.

La cap de llista d'SPEC, Isabel Garcia, va valorar la feina feta aquest mandat afirmant que el percentatge de propostes executades és de gairebé el 100%. Garcia va definir la llista que encapçala de "renovada tan en experiència com en noves incorporacions, energia nova, i de la qual estic molt contenta i satisfeta"

La candidata d'SPEC va anunciar que el seu programa incorpora 100 propostes noves que estan basades en l'Agenda 2030 i que recull els compromisos dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Isabel Garcia va especificar que s'han escollit d'entre més de 400 inicials.

Algunes de les propostes que incorpora SPEC són l'ampliació del complex esportiu municipal amb la climatització de la piscina de 50 m i d'adequació de la pista de l'atelisme; la construcció d'un nou parc infantil de jocs d'aigua al parc de Catalunya, un nou model de recollida selectiva de residus i un equipament d'entitats al recinte de les carpes del CAM.

Isabel Garcia va expressar que té esperances que la ciutadania doni suport a la seva candidatura i ha apuntat que el programa s'ha fet escoltant entitats i ciutadania.

La portaveu d'En Comú Podem al Congrés dels Diputats, Aina Vidal, es va mostrar il·lusionada amb la candidatura d'SPEC a Santa Perpètua i va demanar que no es baixa la guàrdia i que tothom vagi a votar el 28 de maig. Vidal va informar que en el darrer any "la taxa d'atur a Santa Perpètua ha baixat 8 punts i mig gràcies a la reforma laboral aprovada pel govrn de coalició".

En l'acte de presentació de la llista candidata d'SPEC, Neus Garcia, que ocupa el lloc 25, va rebre un obsequi i el reconeixement del partit pels 20 anys dedicats com a regidora de Santa Perpètua a la millora de la ciutat, segons va expressar la cap de llista.


Foto: Candidatura d'SPEC durant la presentació al centre Cívic La Florida / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault