hola

El candidat de Ciutadans a l’alcaldia de Santa Perpètua, Kevin Romero, ha fet pública la llista amb la que concorrerà a les properes eleccions municipals. La formació, que ja havia fet públic que els actuals membres del grup municipal a l’ajuntament, Juan Suárez i Helena Martínez, continuarien al capdavant de la llista, i la incorporació de l'rEncarna Hernández com a número 4, ha confirmat a l’actual coordinador de l’agrupació de CS a Santa Perpètua, Sergio Durán, com a número 5 de la candidatura.

Sergio Durán (Santa Perpètua de Mogoda, 1992), ha treballat al sector industrial i, actualment, a la gestió de residus perillosos, sempre lligat al departament financer i dels recursos humans.La formació, en comunicat explica que és veí de La Creueta, exalumne de l’Estela Ibérica, apassionat dels gossos, en té tres a casa, i del futbol. En aquest sentit, va ser jugador de la UCF Santa Perpètua durant més de 15 anys.

La llista la completa la metgessa Esther Rodríguez (La Florida), Salva Valenzuela (Can Folguera), Pedro Muñoz (Centre Vila), Tomasa Martínez (La Creueta), Florentina de Sande (Can Folguera), Francisca Megias (Can Folguera), Guillermo Mirón (La Florida), Antoni Fornies (La Florida), Josefa Martínez (La Creueta), Laura Suárez (Can Filuà), Guillem Rosique (Can Taio), Carmen López (La Florida), Úrsula Álamo (Centre Vila), Eva María Romero (Mas Costa), Roberto Gómez (La Florida), Candida Navas (Mas Costa) y com a suplent Antonio Alba (Can Folguera).

El candidat, Kevin Romero, s’ha mostrat “satisfet i orgullós” amb la llista presentada ja que “està formada per persones valentes, que no s’arronsen, gent treballadora que ha construït el municipi on vivim des de baix i que ho continuarà fent des del pròxim govern municipal”. Romero ha conclòs celebrant la gran afluència de públic a la fira de Sant Jordi i ha destacat “les ganes de canvi que la gent ens ha transmès durant la jornada”.


Foto: Kevin Romero amb alguns membres de la candidatura de la formació / CS Santa Perpètua

0
0
0
s2sdefault