hola

Barcelona ha estat l'escenari d'un acte de presentació d'En Comú Podem, on han participat els candidats joves de tots els municipis de Catalunya del partit. La trobada organitzada per les joventuts de l’espai, Joves Ecosocialistes, ha estat "un clar exemple del suport popular al compromís del partit amb la joventut i la renovació política", segons ha explicat la formació en un comunicat.

Tamar Zamora, candidata número 9 i Natàlia Britcha, candidata segona suplent de Santa Perpètua en Comú van destacar en l'esdeveniment el compromís del partit amb la joventut i el futur polític. La formació recorda que la llista de Santa Perpètua en Comú hi compta amb més joves, "però elles són les que van poder acompanyar-nos i expressar-nos els neguits i necessitats de les joves de la ciutat".

Durant l'esdeveniment, Tamar Zamora va posar de relleu la importància de la implicació dels joves en la política i el compromís dels comuns de Santa Perpètua en aquest sentit: "No podem permetre que les decisions que afecten el nostre futur siguin preses sense la nostra participació activa en la política. Des de Santa Perpètua en Comú ho tenim clar, per això presentem una llista renovada, amb un equip més jove, amb propostes que ens escoltin i posin al centre les necessitats de les joves en matèria d'oci, cultura, feina i habitatge. Esperem tornar a revalidar l'alcaldia i demostrar que fer polítiques per a les joves des dels municipis és possible.”

En Comú Podem assenyala que "aquest acte de presentació nacional reforça la imatge del partit com a impulsor de canvis i renovació política a través dels seus candidats més joves".


Foto: Tamar Zamora durant la seva intervenció / SPEC

0
0
0
s2sdefault