hola

L’Ajuntament ha iniciat una nova edició del dispositiu d’inserció laboral Engega’t, que s’adreça a joves de 16 a 29 anys del municipi en recerca de feina i formació.

La gamificació, com a eix vertebrador, i les noves tecnologies són les principals eines de transmissió dels continguts d’aquest dispositiu que pretén facilitar el contacte dels joves amb el món laboral, a través d’accions dissenyades a mida de les seves necessitats. Durant el programa s’introdueixen elements de joc per a facilitar la relació i la implicació dels joves, així com la motivació per dur a terme les diferents accions que es desenvolupen, tant grupals com individuals. També s’ofereixen pràctiques a les empreses a través de convenis de col·laboració, sense que això requereixi d’un procés formatiu en sí mateix.

L’alcaldessa, Isabel Garcia, ha destacat la importància de la formació relacionada amb el món del treball, el reciclatge professional i les noves habilitats com a elements per cercar feina i s’ha mostrat molt satisfeta amb els bons resultats any rere any d’aquest dispositiu. En la darrera edició, que es va cloure al desembre, van participar una quarantena de joves, dels quals 22 van signar un contracte laboral, una vintena va iniciar algun tipus de formació i es van formalitzar onze convenis de pràctiques amb empreses.

Els joves del municipi que vulguin més informació i prendre part en aquest dispositiu, han de contactar amb el Servei de Dese­nvolupament Local, situat al número 1 de la plaça del Treball. També poden trucar al telèfon 93 544 61 63 o bé per whatsapp al número 615 504 610.

Aquesta acció està subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del programa Treball als barris.


Foto: Participants en una de les edicions de l'Engega't / Desenvolupament Local 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]

Aquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local
05 Abr 2024 12:59 - RedaccióAquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local

L’Ajuntament de Santa Perpètua iniciarà les formacions adreçades a empreses, autònoms i al comerç [ ... ]