hola

Vehicle Elèctric

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda participa aquest cap de setmana en l’Expoelèctric, la Fira dedicada al vehicle elèctric, que tindrà lloc a l’Arc de Triomf a Barcelona. El Consistori disposarà de l’estand Vehicle Elèctric a la Riera de Caldes on es podran provar bicicletes elèctriques i es podrà obtenir informació sobre tots els projectes relacionats amb el vehicle elèctric i la mobilitat sostenible que s’estan impulsant des de l’Eix de la Riera de Caldes.

L’Expoelèctric es presenta amb l’eslògan Vine i gaudeix del vehicle elèctric i comptarà amb un ampli programa d’activitats lúdiques i formatives, totalment gratuïtes i per a tots els públics. El certamen arriba a la seva sisena edició i estarà obert al públic dissabte i diumenge de 10 a 19 hores.

La tècnica de la Regidoria de Desenvolupament Local, Encarna Duque, ha destacat que aquesta fira és l’esdeveniment urbà més important en mobilitat elèctrica del sud d’Europa i ha manifestat que la participació municipal en aquest certamen “és donar a conèixer totes les iniciatives que s’estan impulsant des de Santa Perpètua i la riera de Caldes en vehicle elèctric i mobilitat sostenible, per aconseguir esdevenir al territori un nucli d’especialització en mobilitat elèctrica i que representi una oportunitat econòmica per al teixit empresarial del territori”.

A l’estand municipal, s’explicaran els projectes inclosos al programa Vehicle Elèctric i Mobilitat Sostenible a la riera de Caldes com ara l’experiència pionera 5.000 km Electric Experiencies a la Riera de Caldes i la quarta edició de l’ElectroCat.

Duque ha recordat que amb el 5.000 km Electric Experiences l'Ajuntament està cedint vehicles elèctrics per provar-los durant una setmana.Encarna Duque afirma que el campionat ElectroCat és l'altre projecte pioner que està destinat a la formació professional que s'explicarà i apunta que els tres vehicles primers classificats de la darrera edició estaran exposats.

En el marc de l’Expoelèctric, avui l’Ajuntament participa en les e-jornades amb una ponència sobre el projecte 5.000 km Electric Experiencies a la Riera de Caldes com a exemple de bones pràctiques. La xerrada anirà a càrrec d'Encarna Duque que explica que serà molt important perquè els assistents són especialistes del sector.

Les e-jornades tenen lloc al recinte de l’Escola Industrial de Barcelona i estan adreçades a professionals del sector de la mobilitat elèctrica i sostenible amb l’objectiu de debatre sobre el present i el futur del vehicle elèctric. La Fira Expoelèctric tindrà lloc a l’Arc de Triomf a Barcelona aquest cap de setmana amb accés lliure i gratuït.


Foto: Recàrrega d'un vehicle electric a les portes del CREVE i al costat de la Granja Soldevila / Desenvolupament Local-Joel Mesas



0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]

Aquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local
05 Abr 2024 12:59 - RedaccióAquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local

L’Ajuntament de Santa Perpètua iniciarà les formacions adreçades a empreses, autònoms i al comerç [ ... ]