hola

Vehicle elèctric

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha obert les inscripcions per participar al projecte 5.000 km electric experiences, una experiència pilot en mobilitat elèctrica que oferirà la possibilitat que la ciutadania i les empreses interessades puguin provar un vehicle elèctric durant uns dies.

L’objectiu d’aquest nou programa és apropar el vehicle elèctric al teixit empresarial i la ciutadania i sensibilitzar sobre els avantatges que suposa, com ara l’estalvi econòmic, la comoditat, la reducció de soroll i la disminució de les emissions. El programa s’emmarca en el projecte Vehicle elèctric i mobilitat sostenible a la riera de Caldes i s’executa en el marc de la convocatòria 2015 de Projectes Innovadors i experimentals, atorgada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).El projecte s’adreça a aquelles persones residents, estudiants o treballadores i a empreses, professionals i autònoms, de les poblacions de l’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC): Santa Perpètua, la Llagosta, Polinyà, Palau, Caldes i Sentmenat. L’Ajuntament seleccionarà persones i empreses candidates per utilitzar aquests vehicles elèctrics en cessió que siguin representatives de les diferents situacions de mobilitat que es viuen a l’àmbit de la riera de Caldes i els diferents tipus de vehicles (lleugers, turismes, industrials,...) que hi ha disponibles i siguin adequats. Com a requisits, també serà necessari disposar d’un espai habilitat per a la càrrega del vehicle, tenir el carnet de conduir necessari per al vehicle cedit amb un mínim de dos anys d’antiguitat i no haver comès infraccions greus per motius de trànsit.

Els participants podran utilitzar durant uns dies en els seus trajectes o en les seves tasques habituals aquests vehicles que seran monitoritzats, agafant tota una sèrie de dades sobre el seu comportament. El programa tam­bé vol donar un valor al parc de vehicles elèctrics i sostenibles ja existents. Per aquesta raó, es crearà un cens de vehicles elèctrics, i de les persones usuàries dels mateixos, per fer-los partícips de les activitats municipals i compartir la seva experiència de mobilitat sostenible.

Les persones interessades po­den inscriure’s a través del formulari que trobaran al web rieradecaldes.com. El termini finalitzarà el 30 de novembre.


Foto: Vehicle elèctric fotografiat a la plaça de l'Església / Joel Mesas

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal
22 Mar 2024 14:04 - RedaccióL'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha fet entrega dels premis del Concurs d’Aparadors de Nadal de la [ ... ]

El vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023
21 Mar 2024 11:12 - RedaccióEl vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023

El vehicle elèctric compartit de Som Mobilitat va sumar 15 nous usuaris durant l’any 2023, segons [ ... ]

Emprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023
18 Mar 2024 19:35 - RedaccióEmprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023

El Servei d’Emprenedoria ha col·laborat en la creació de 25 empreses i 30 llocs de treball durant [ ... ]