hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha signat un acord de col·laboració amb la Fundació RACC per oferir a les empreses de la riera de Caldes assessorament gratuït per estudiar la viabilitat tècnica i econòmica per adquirir vehicles elèctrics per a la seva flota.

Aquesta iniciativa s’emmarca en el projecte europeu Incentives for cleaner vehicles in urban Europe (I-CVUE), una experiència innovadora en la qual participen Alemanya, Anglaterra, Bèlgica, Holanda, Noruega i Catalunya. La Fundació RACC farà els assessoraments de viabilitat tècnica i econòmica relatius a l’electrificació total o parcial de les flotes de vehicles de les empreses i l’informe de resultats. Per la seva part, l’Ajuntament de Santa Perpètua cercarà les empreses participants en el projecte i farà un assessorament personalitzat d’acompanyament a la compra dels vehicles a través del Centre de Recursos del Vehicle Elèctric (CREVE). Ambdues institucions estan compromeses a potenciar el vehicle elèctric com a eina per a la reducció de les emissions de CO2 i coincideixen en la gran oportunitat que aquesta nova tecnologia ofereix per crear nous llocs de treball.

La Regidoria de Desenvolupament Local ha manifestat que “els vehicles d’empresa tenen una mobilitat bàsicament metropolitana amb recorreguts mitjans menors a 100 Km al dia i per aquesta raó es considera una bona solució implantar aquesta nova tecnologia”.

Aquesta és la segona vegada que el CREVE ofereix aquest tipus d’assessorament a les empreses de l’Eix de la riera de Caldes. Durant l’any 2015, un total de sis empreses varen ser assessorades en el canvi de flota, amb una subvenció de la Diputació de Barcelona.


Foto: Un vehicle elèctric davant el CREVE / Desenvolupament Local

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal
22 Mar 2024 14:04 - RedaccióL'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha fet entrega dels premis del Concurs d’Aparadors de Nadal de la [ ... ]

El vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023
21 Mar 2024 11:12 - RedaccióEl vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023

El vehicle elèctric compartit de Som Mobilitat va sumar 15 nous usuaris durant l’any 2023, segons [ ... ]

Emprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023
18 Mar 2024 19:35 - RedaccióEmprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023

El Servei d’Emprenedoria ha col·laborat en la creació de 25 empreses i 30 llocs de treball durant [ ... ]