hola

Weego és una pàgina web i una aplicació per a dispositius mòbils creada per una empresa catalana de la qual forma part un perpetuenc. Es tracta d'una plataforma de promoció i comercialització de vehicles elèctrics que es basa en dos eixos: el lloguer de vehicles elèctrics (cotxes, motocicletes, patinets i bicicletes); i les escapades de cap de setmana.

L'oferta es pot consultar a través del web weego.io o de la seva aplicació per a dispositius mòbils Android, de moment, i al desembre per a ios. Aquesta nova empresa ha aprofitat la fira d'Expoelectric per donar-se a conèixer al públic i, actualment, es dedica a presentar-se per diferents municipis i mitjans de comunicació.

El perpetuenc Luis Ramon Hernando, comercial de weego, ha explicat que l'empresa es dedica a la promoció de l'ús del vehicle elèctric ja sigui a través d'una plataforma de lloguer o de sortides de cap de setmana que estan pensades per a parelles, famílies o empreses.

Hernando subratlla que Weego és intermediari entre les empreses de serveis i els usuaris i apunta que es poden contractar serveis des de cotxes a patinets passant per catamarans. Una de les sortides és en segway per Gallecs."El vehicle elèctric és el present, està entrant amb força a Europa i a Espanya no trigarà", així de contundent s'expressa Luis Ramon Hernando a la pregunta perquè han escollit el sector del vehicle elèctric per muntar un negoci.Hernando comenta que, com a perpetuenc i comercial de Weego, va aprofitar la Primera Mostra del Vehicle Elèctric de Santa Perpètua per donar a conèixer el projecte i algunes de les empreses participants s'han sumat a la plataforma.


Foto: Hernado, fotografiat a Ràdio Santa Perpètua / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal
22 Mar 2024 14:04 - RedaccióL'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha fet entrega dels premis del Concurs d’Aparadors de Nadal de la [ ... ]

El vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023
21 Mar 2024 11:12 - RedaccióEl vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023

El vehicle elèctric compartit de Som Mobilitat va sumar 15 nous usuaris durant l’any 2023, segons [ ... ]

Emprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023
18 Mar 2024 19:35 - RedaccióEmprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023

El Servei d’Emprenedoria ha col·laborat en la creació de 25 empreses i 30 llocs de treball durant [ ... ]