hola

L'empresa Honda ha anunciat una inversió de 3,3 milions d'euros per a la planta de Montesa-Honda a Santa Perpètua de Mogoda. La multinacional té previst destinar la inversió a les necessitats de la producció i a l'actualització i adaptació dels models durant el pròxim trienni. També preveu doblar la producció i passar de les 1.930 motocicletes que s'acabaran produint aquest 2015 fins a les 5.000 l'any 2018.


La multinacional ha anunciat aquesta inversió durant la presentació de la nova motocicleta de trial 4Ride en un acte que ha tingut lloc a les dependències de l'Institut de Seguretat d'Honda a la planta de Santa Perpètua. L'acte ha estat presidit pel conseller d'Empresa i Ocupació, Felip Puig; el màxim responsable de la multinacional, Koji Sakamoto, el president d'Honda Espanya i Portugal, Marc Serrulla; l'alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia; i el tinent d'alcalde de Desenvolupament Local, Joan Alcántara. També han participat, els pilots de l'equip oficial de trial de la marca Toni Bou i Jaime Bustos.

El director General de Montesa Honda, Gerard Bosch, va explicar que la inversió, prevista per al pròxim trienni, a la planta de Santa Perpètua es dedicarà a “adequar les línies de producció per poder cobrir les necessitats futures, a l'adaptació dels models a la nova normativa Euro4 d'emissions, a actualitzar els models perquè segueixin sent competitius dins del mercat i en un nou model o models si hi ha la necessitat”.

La inversió permetrà doblar la producció de motocicletes a la planta perpetuenca durant el proper trienni. Honda ha indicat que la producció de 2015 es tancarà amb 1.930 unitats i ha assenyalat que la previsió és arribar a les 3.000 unitats l'any 2016, 4.000 el 2017 i 5.000 motocicletes l'any 2018. Gerard Bosch va manifestar que aquesta inversió també es traduirà en la creació d'entre deu i quinze llocs de treball per anualitat. “En el total dels tres anys, estaríem parlant d'entre trenta i quaranta-cinc persones, i això també repercutiria en els nostres proveïdors que tindrien més necessitat de personal”, va afegir el director general de Montesa Honda.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va mostrar la seva satisfacció per l'anunci de la inversió en la factoria del nostre municipi i va destacar el fet que comportarà la creació de nous llocs de treball juntament amb una major demanda a proveïdors. “És satisfactori veure que les nostres empreses, en aquest cas Honda Montesa, estan en situació de bonança i que aposten pel territori”, va destacar l'alcaldessa que va afegir que “esperem i desitgem que es compleixin aquestes perspectives”.  

Isabel Garcia també va felicitar la companyia pel 70è aniversari de Montesa a Catalunya i per la presentació de la motocicleta 4RIDE que “ha comptat amb la participació dels equips tècnics de Santa Perpètua en R+D i en el seu disseny i desenvolupament tècnic” i va destacar que la 4RIDE té “un marcat caràcter perpetuenc”.  

Durant el seu discurs a l'acte de presentació, l'alcaldessa va manifestar el suport municipal al teixit empresarial i va destacar projectes com el de logística, vehicle elèctric, internacionalització de les pimes i el d'estalvi energètic i va emfatitzar en un nou programa per facilitar l'arribada de la fibra òptica a les zones industrials del municipi. “Pensem que hem de potenciar i millorar els nostres polígons per de garantir la viabilitat de les empreses i que siguin atractius i arribin de noves”, va assenyalar. Isabel Garcia també va avançar que “no ha estat fàcil que una empresa s'interessés per cablejar els polígons amb fibra òptica perquè diuen que no els hi surt a compte, però hem trobat una petita operadora que ha començat amb la CIM Vallès i continuarà riera de Caldes amunt”.


Foto: Un moment de l'acte de presentació de la nova motocicleta de Montesa Honda on es va anunciar la inversió / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Contractades quinze persones a través del programa Treball als barris
23 Maig 2024 09:13 - RedaccióContractades quinze persones a través del programa Treball als barris

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i l’empresa municipal Mogoda Serveis han contractat quinze [ ... ]

Catorze equips participaran a l’ElectroCatFP que estrena circuit
14 Maig 2024 13:48 - RedaccióCatorze equips participaran a l’ElectroCatFP que estrena circuit

Catorze equips participaran el dissabte 25 de maig en l’onzena edició de l’ElectroCatFP. L’Ajuntament [ ... ]

L’atur es redueix a Santa Perpètua en 81 persones en el darrer mes
13 Maig 2024 12:54 - RedaccióL’atur es redueix a Santa Perpètua en 81 persones en el darrer mes

  Santa Perpètua encapçala els municipis del Vallès Occidental on més s’ha reduït l’atur [ ... ]