hola

L'alcaldessa de Santa Perpètua de Mogoda, Isabel Garcia, i el regidor de Desenvolupament Local, Joan Alcántara, van lliurar els diplomes a les persones que van participar durant el primer semestre d'aquest any a deu cursos de formació, organitzats i subvencionats per l'Ajuntament.

L'acte va tenir lloc divendres 16 d'octubre a l'edifici del Centre de Recursos del Vehicle Elèctric (CREVE) i va comptar amb una vintena d'assistents. Els cursos estaven relacionats amb l'àmbit de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC), d'Idiomes i d'Informàtica per a Magatzem i van comptar amb la participació d'un centenar de persones. 

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va destacar el compromís municipal de treballar per la formació i l'ocupació i va manifestar que, malgrat que les administracions central i autonòmica no aporten els recursos necessaris, l'Ajuntament continuarà gestionant polítiques que afavoreixen l'ocupació de la ciutadania. L'alcaldessa va reconèixer l'esforç dels participants als cursos i els va animar a continuar aprofitant els recursos que ofereix el Consistori. 

Per la seva banda, el regidor de Desenvolupament Local, Joan Alcántara, va explicar que l'Ajuntament està preparant amb el suport de l'empresariat de l'Eix de la Riera de Caldes i la Diputació de Barcelona un projecte de qualificació en logística. Alcántara també va detallar que el Consistori ha sol·licitat al Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) subvenció per a cursos d'electricitat i mecànica de vehicles,anglès i administratiu comercial. El regidor de Desenvolupament Local també va manifestar que l'Ajuntament manté contactes amb les empreses de la localitat amb l'objectiu que s'impliquin en el municipi i que puguin contractar veïnat de Santa Perpètua.


Foto: Participants al cursos de formació i autoritats municipals / L'Informatiu

 

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal
22 Mar 2024 14:04 - RedaccióL'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha fet entrega dels premis del Concurs d’Aparadors de Nadal de la [ ... ]

El vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023
21 Mar 2024 11:12 - RedaccióEl vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023

El vehicle elèctric compartit de Som Mobilitat va sumar 15 nous usuaris durant l’any 2023, segons [ ... ]

Emprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023
18 Mar 2024 19:35 - RedaccióEmprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023

El Servei d’Emprenedoria ha col·laborat en la creació de 25 empreses i 30 llocs de treball durant [ ... ]