hola

VEHICLES_ELECTRIC-9496Actualitat - Economia

La primera Mostra de Vehicles Elèctrics va omplir aquest dissabte el recinte firal de Santa Perpètua de nombrosos vehicles d'aquest tipus que un total de quinze concessionaris van posar a disposició de la ciutadania per tal que els provessin i comprovessin els avantatges de conduir-los. Finalment van ser moltes les persones que es van decidir a provar-ne algun. Hi havia turismes, furgonetes, motos, bicicletes, segway, una mena de tricicles. Com a curiositat, un dels segway arribava des dels EUA i era la primera vegada que s'ensenyava a Europa. Aquest vehicle està pensat per la policia i duia tot el kit necessari per aquest cos de seguretat.

L'organització va delimitar diferents circuits per provar els vehicles i també va habilitar un circuit per a motos elèctriques infantils. A la mostra, també van estar exposats dos camions cedits per l'empresa Urbaser i altres vehicles que utilitzen les entitats públiques per al manteniment urbà o la policia local, així com els tres vehicles elèctrics que utilitza l'empresa municipal Mogoda Serveis.

L'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, va visitar la mostra acompanyada de la directora general de Qualitat Ambiental del Departament de Territori de La Generalitat, Assumpta Farran, del president del Gremi de Tallers de reparació i venda d'automòbils i recanvis de Sabadell i província de Barceloma, Josep Manel López Beltrán, del president de l'Associació Volt-Tour, Patrick Renau, del director del Centre Metal·lúrgic, Gabriel Torras, del regidor de Promoció econòmica de l'ajuntament de Sentmenat, Jordi Torroja, de la diputada al parlament per ICV-EUiA, Marta Ribas i del sotsdirector de relacions d'empreses i institucions de la UPC, David González.

L'alcaldessa va tornar a recordar que l'Ajuntament de Santa Perpètua ha fet una aposta ferma i decidida per al vehicle elèctric i que després de la primera mostra i de presenciar el projecte Silenci es roda! Es reafirma en aquesta aposta. Garcia creu que la implantació del vehicle elèctric "és un projecte a mig termini i que a la localitat estem per bon camí".

L'activitat responia al primer aniversari del CREVE, que ofereix formació continuada per a un perfil professional de futur, segons l'alcaldessa de Santa Perpètua. 

La Primera Mostra del Vehicle Elèctric ha estat organitzada pel servei de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Santa Perpètua dins del projecte Plataforma de desenvolupament del Vehicle Elèctric a la riera de Caldes, que porta a terme juntament amb els altres municipis de la riera de Caldes: la Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Polinyà i Sentmenat. Moltes persones es van apropar al recinte firal i van provar la diferent tipologia de vehicles que una quinzena de concessionaris van posar a l'abast. Des de l'Ajuntament s'aposta per la continuïtat d'aquesta Mostra.

Foto: imatge de la mostra del vehicle elèctric al recinte firal de Santa Perpètua / Josep Cano

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua encadena quatre mesos consecutius de reducció de l'atur
10 Jun 2024 13:29 - RedaccióSanta Perpètua encadena quatre mesos consecutius de reducció de l'atur

El mes de maig ha tancat amb 1.122 persones desocupades a Santa Perpètua, 19 menys que a l'abril amb [ ... ]

El Mercat celebra aquest dissabte un Vermut musical
07 Jun 2024 09:46 - RedaccióEl Mercat celebra aquest dissabte un Vermut musical

L’Associació el Mercat de Santa organitza un Vermut Musical aquest dissabte 8 de juny al Mercat Municipal. [ ... ]

S’obren les inscripcions a la restauració per participar a La Moguda Gastronòmica
30 Maig 2024 14:56 - RedaccióS’obren les inscripcions a la restauració per participar a La Moguda Gastronòmica

La Regidoria de Comerç ha obert les inscripcions per als restaurants i establiments gastronòmics de [ ... ]