hola

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i l’empresa municipal Mogoda Serveis han contractat quinze persones en el marc del projecte del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) Treball als barris i els programes de formació i ocupació Actuacions per a l’estalvi d’aigua i millora de l’accessibilitat urbana i Can Folguera, espais nets i saludables.

Els programes combinen formació i ocupació, i en aquesta segona fase d’experienciació laboral iniciada el 30 d’abril, els quinze participants podran posar a la pràctica els coneixements rebuts a la formació i s’han incorporat a diferents serveis públics amb un contracte de sis mesos.

Pel que fa al programa d’estalvi d’aigua i millora de l’accessibilitat, el Consistori ha contractat vuit persones que realitzaran actuacions de suport en tasques de jardineria i manteniment urbanístic i d’espais públics en equipaments i espais de Can Folguera (manteniment d’instal·lacions d’aigua, treballs de pavimentació i millora de l’accessibilitat, i jardineria i manteniment d’espais verds).

D’altra banda, l’empresa municipal Mogoda Serveis (SAM) ha contractat set persones en el marc del programa espais nets i saludables, que realitzaran suport en tasques de neteja viària i d’espais i instal·lacions públiques, també al barri de Can Folguera.

Aquesta segona fase de treball finalitzarà el mes d’octubre de 2024 coincidint amb el tancament del projecte Treball als Barris, subvencionat pel SOC. El programa s’adreça als municipis que han gaudit de Llei de barris i per això a Santa Perpètua es dirigeix al veïnat de Can Folguera.


Foto: S'han contractat aquestes persones en el marc del projecte Treball als barris del SOC / Ajuntament

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua encadena quatre mesos consecutius de reducció de l'atur
10 Jun 2024 13:29 - RedaccióSanta Perpètua encadena quatre mesos consecutius de reducció de l'atur

El mes de maig ha tancat amb 1.122 persones desocupades a Santa Perpètua, 19 menys que a l'abril amb [ ... ]

El Mercat celebra aquest dissabte un Vermut musical
07 Jun 2024 09:46 - RedaccióEl Mercat celebra aquest dissabte un Vermut musical

L’Associació el Mercat de Santa organitza un Vermut Musical aquest dissabte 8 de juny al Mercat Municipal. [ ... ]

S’obren les inscripcions a la restauració per participar a La Moguda Gastronòmica
30 Maig 2024 14:56 - RedaccióS’obren les inscripcions a la restauració per participar a La Moguda Gastronòmica

La Regidoria de Comerç ha obert les inscripcions per als restaurants i establiments gastronòmics de [ ... ]