hola

L’Ajuntament de Santa Perpètua iniciarà les formacions adreçades a empreses, autònoms i al comerç local al mes d’abril. Aquestes formacions no tenen cap cost per a les persones participants i estan finançades per la Diputació de Barcelona. El curs Crea campanyes atractives per al teu negoci, adreçat a persones autònomes i negocis locals, estrenarà el cicle els dies 8 i 10 d’abril. A finals de mes, els dies 24 i 26, es durà a terme una formació per a empreses i autònoms titulada Tot el que sempre has volgut saber i ningú t’ha explicat sobre el finançament públic, on s’explicaran com funcionen les subvencions, les licitacions, etc.

El mes de maig començarà amb una formació orientada a la xarxa Tik Tok per a negocis, on s’explicarà com publicar i crear campanyes a la plataforma. Els dies 21 i 23 de maig tindrà lloc la formació Comunica’t amb gràcies i eficàcia, que dotarà d’eines per afrontar diferents tipus de converses en el món laboral. El 29 de maig s’iniciarà una formació de tres dies sobre excel titulada Aprèn tot el que necessites: excel per portar el teu negoci. La darrera formació abans de les vacances tindrà lloc els dies 18 i 20 de juny i posarà el focus en la intel·ligència artificial: Més de 10 oportunitats innovadores per a la teva empresa amb intel·ligència artificial. Les inscripcions es poden realitzar a l’apartat d’empresa i comerç del web municipal.

 

Foto: Centre de Desenvolupament Local / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Director General de Comerç de la Generalitat visita Santa Perpètua i coneix l'acció municipal en aquesta àrea
25 Abr 2024 12:31 - RedaccióEl Director General de Comerç de la Generalitat visita Santa Perpètua i coneix l'acció municipal en aquesta àrea

El Director General de Comerç de la Generalitat, Jordi Torrades, va visitar Santa Perpètua aquest [ ... ]

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]