hola

L’Associació de Municipis de l’Eix de la Riera de Caldes (AMERC) ha endegat el programa d’assessoraments 360º Go ON Local, adreçat al comerços locals dels sis municipis del territori. Aquests assessoraments seran gratuïts i treballaran per definir un itinerari personalitzat per posar en marxa la transformació digital i la modernització de la imatge de l’establiment.

El programa 360º Go ON Local està subvencionat per la Diputació de Barcelona amb el suport del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC).

El Go ON Local oferirà assessoraments en digitalització i de la botiga física. Els primers consistiran en un acompanyament personalitzat per part d’una consultora que realitzarà una diagnosi digital del comerç per, posteriorment, preparar un pla de treball conjunt que abordarà temes com les estratègies d’ecommerce, màrqueting digital eines col·laboratives i sistemes de gestió. Els assessoraments presencials partiran de dues visites d’una consultora a la botiga física. S’oferirà orientació amb petits canvis visuals i estratègies de venda per adaptar la botiga física a les necessitats actuals de la clienta. També s’analitzarà detalladament l’establiment, l’ambient, la mobilitat, la decoració, l’aparador i altres aspectes visuals importants i es treballarà la manera de comunicar del comerç.

En ambdós casos es farà un diagnòstic de les necessitats dels comerços, la concreció dels aspectes a abordar i la valoració de les actuacions més adients, segons han explicat la regidora de Comerç, Laura Oliver.

Els comerços interessats a participar en aquest programa es poden preinscriure fins al 23 de febrer a través del web rieradecaldes.com en l’apartat Suport al Comerç. Per a més informació, cal trucar al telèfon 93 544 61 63.

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]

Aquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local
05 Abr 2024 12:59 - RedaccióAquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local

L’Ajuntament de Santa Perpètua iniciarà les formacions adreçades a empreses, autònoms i al comerç [ ... ]