hola

Les regidories de Desenvolupament Local i Comerç han rebut 185.000 euros de la Diputació de Barcelona per finançar cinc programes municipals de suport al comerç, el treball i la indústria. L’organisme provincial ha atorgat ajut a dos projectes per a la dinamització del mercat de treball local. Es tracta de la continuïtat de Dispositiu d’Orientació i Formació (D-OFER) en Energies Renovables 2023-2024, un programa d’inserció laboral en el sector de l’economia verda i circular que es va iniciar el 2022 i que rep 49.138 euros; i l’Engega’t Land 2023-24, un programa d’inserció laboral específic per a joves del municipi en situació d’atur o en cerca de millora d’ocupació, subvencionat amb 43.200 euros.

La Diputació ha atorgat suport econòmic a dos projectes destinats a donar suport al teixit comercial com és la creació de la Taula Matriu del Comerç Local, que rep 13.272 euros i té l’objectiu d’enfortir la col·laboració entre els sectors públic i privat en aquest àmbit. El programa Go ON local, que es farà en col·laboració amb els municipis de l’Eix de la Riera de Caldes, ha obtingut un ajut de 17.500 euros. El programa oferirà assessoraments integrals als comerços del territori, alhora que articularà una campanya de comunicació per millorar el coneixement sobre l’oferta de comerç local.

El Consistori també ha rebut una subvenció de 61.800 euros per donar continuïtat al projecte Now and Next, d’impuls a la indústria 4.0 als polígons de Santa Perpètua i de la resta de la Riera de Caldes. En la seva primera edició, el programa va donar suport directe a una vintena d’empreses per encarar reptes.


Foto: Centre de Desenvolupament Local / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Millores a Can Folguera amb Treball als barris
20 Jun 2024 13:40 - RedaccióMillores a Can Folguera amb Treball als barris

  Les persones participants dels programes d’ocupació de Treball als barris continuen les intervencions [ ... ]

El servei municipal d’emprenedoria ofereix acompanyament a les persones cap a l’èxit
19 Jun 2024 12:25 - RedaccióEl servei municipal d’emprenedoria ofereix acompanyament a les persones cap a l’èxit

El Servei d’Emprenedoria de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda es dedica a impulsar el talent [ ... ]

Inscripcions obertes per a un taller per a joves de cerca activa de feina
14 Jun 2024 14:18 - RedaccióInscripcions obertes per a un taller per a joves de cerca activa de feina

El Programa de Suport a l’Ocupació Juvenil (SOJ) organitza a Santa Perpètua el taller Tot el que [ ... ]