hola

Les regidories de Desenvolupament Local i Comerç han rebut 185.000 euros de la Diputació de Barcelona per finançar cinc programes municipals de suport al comerç, el treball i la indústria. L’organisme provincial ha atorgat ajut a dos projectes per a la dinamització del mercat de treball local. Es tracta de la continuïtat de Dispositiu d’Orientació i Formació (D-OFER) en Energies Renovables 2023-2024, un programa d’inserció laboral en el sector de l’economia verda i circular que es va iniciar el 2022 i que rep 49.138 euros; i l’Engega’t Land 2023-24, un programa d’inserció laboral específic per a joves del municipi en situació d’atur o en cerca de millora d’ocupació, subvencionat amb 43.200 euros.

La Diputació ha atorgat suport econòmic a dos projectes destinats a donar suport al teixit comercial com és la creació de la Taula Matriu del Comerç Local, que rep 13.272 euros i té l’objectiu d’enfortir la col·laboració entre els sectors públic i privat en aquest àmbit. El programa Go ON local, que es farà en col·laboració amb els municipis de l’Eix de la Riera de Caldes, ha obtingut un ajut de 17.500 euros. El programa oferirà assessoraments integrals als comerços del territori, alhora que articularà una campanya de comunicació per millorar el coneixement sobre l’oferta de comerç local.

El Consistori també ha rebut una subvenció de 61.800 euros per donar continuïtat al projecte Now and Next, d’impuls a la indústria 4.0 als polígons de Santa Perpètua i de la resta de la Riera de Caldes. En la seva primera edició, el programa va donar suport directe a una vintena d’empreses per encarar reptes.


Foto: Centre de Desenvolupament Local / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Els Comerciants organitzen el 'Komerç Fest' aquest diumenge 1 d'octubre
29 Set 2023 11:14 - RedaccióEls Comerciants organitzen el 'Komerç Fest' aquest diumenge 1 d'octubre

L’Associació de Comerciants de Santa Perpètua Els Comerciants organitza aquest diumenge 1 d’octubre [ ... ]

Aquest mes s'ha endegat la segona edició del Dispositiu d’Orientació i Formació en Energies Renovables, D-OFER
27 Set 2023 11:54 - RedaccióAquest mes s'ha endegat la segona edició del Dispositiu d’Orientació i Formació en Energies Renovables, D-OFER

La Regidoria de Desenvolupament Local ha iniciat aquest mes l’edició 2023-2024 del Dispositiu d’Orientació [ ... ]

Noves accions del Dispositiu d'Orientació i TIC aquesta tardor
27 Set 2023 10:40 - RedaccióNoves accions del Dispositiu d'Orientació i TIC aquesta tardor

El Servei de Desenvolupament Local i Comerç de l’Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda posa en [ ... ]