hola

L'empresa Tromber ha fet aquest dimecres a Santa Perpètua les proves necessàries per a l'homologació de dos models de vehicle de mobilitat personal. La nova normativa de la Direcció General de Trànsit (DGT) per a aquest tipus de vehicles obliga a tots els fabricants a comercialitzar només vehicles homologats a partir de 2024.

La relació de Tromber amb Santa Perpètua ve de lluny. L'empresa municipal Mogoda Serveis, SAM, va ser la primera a demanar l'adaptació del seu model Standard per a les tasques dels operaris de neteja de carrer. Des del 2017 es van començar a implementar aquests vehicles elèctrics als carrers de Santa Perpètua i actualment fabriquen per moltes localitats catalanes i espanyoles. El fet que els vehicles siguin dissenyats i fabricats a la mateixa fàbrica, ubicada a Polinyà, és una característica que possibilita crear productes segons les necessitats de cada empresa o administració.

Els vehicles de Tromber que han de passar l'homologació són el base o Standard i el XXL. Les proves que han fet a la pista esportiva del parc Central han comprovat la velocitat màxima, el sistema de frenada i l'estabilitat de no bolcada.

Durant les proves han estat presents l'alcaldessa, Isabel Garcia, el regidor de Desenvolupament Local i Canvi climàtic i Transició Energètica, Sergi Hernández, i el regidor de Mogoda Serveis, Julio Pérez.

La responsable de màrqueting i vendes de Tromber, Marta Sureda, ha explicat que la nova normativa estatal exigeix l'homologació dels vehicles de mobilitat personal per poder-los comercialitzar.Sureda ha explicat que la relació entre Tromber i l'Ajuntament de Santa Perpètua ve de lluny i és per aquesta raó que han volgut fer les proves a la localitat.

Per a Santa Perpètua i per a altres clients, Marta Suerda de Tromber ha afirmat que s'escolten les necessitats per poder adaptar aquests vehicles elèctrics que pot ser amb la base Standard o la més gran, segons la seva futura utilització.

Marta Sureda ha explicat que la DGT va demanar a Tromber informació sobre els seus vehicles per poder redactar la normativa que els obliga a ells i a la resta de fabricants a homologar-los a partir d'ara. Sureda apunta que són canvis entre els quals hi ha un sistema de doble frenada en les rodes de darrera o intermitents i retrovisors.


Foto: Les proves es van realitzar al parc Central / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]

Aquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local
05 Abr 2024 12:59 - RedaccióAquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local

L’Ajuntament de Santa Perpètua iniciarà les formacions adreçades a empreses, autònoms i al comerç [ ... ]