hola

L’Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes (AMERC) en el marc del projecte de Transició Energètica ha posat en marxa el Gestor Energètic, que consta de tres nous serveis adreçats a les empreses situades als polígons industrials del territori.

Els serveis tenen per objectiu ajudar a les empreses a reduir costos en la factura de la llum i impulsar-les cap a la transició a energies verdes i renovables. El pròxim 2 de febrer se celebraran dues sessions informatives en línia per explicar els nous serveis i resoldre tots els dubtes. A les 13 h tindrà lloc el webinar del servei de Diagnosi energètica preliminar i d'Acompanyament Energètic per empreses industrials. A la sessió es detallaran els serveis i s'abordaran els conceptes clau en estalvi i eficiència energètica.

A les 14:30 h del mateix dia, se celebrarà el webinar del servei d'Optimització del consum energètic per empreses no manufactureres. Es presentarà el servei i els principals avantatges d'adherir-se al programa. A més, també es parlarà de la situació actual dels mercats energètics, els principals components de les factures energètiques, així com de millores per maximitzar l'estalvi.

Les empreses interessades a participar en les sessions informatives, poden apuntar-se a través del web de la Riera de Caldes, on també trobaran més informació dels serveis del Gestor Energètic.

Foto. Vista aèria de polígons industrials de Santa Perpètua / Ajuntament

 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tromber fa les proves d'homologació de dos models de vehicle de mobilitat personal
30 Mar 2023 11:11 - RedaccióTromber fa les proves d'homologació de dos models de vehicle de mobilitat personal

L'empresa Tromber ha fet aquest dimecres a Santa Perpètua les proves necessàries per a l'homologació [ ... ]

Americold inverteix 13 milions d'euros en l'ampliació de les seves instal·lacions de Santa Perpètua
27 Mar 2023 11:07 - RedaccióAmericold inverteix 13 milions d'euros en l'ampliació de les seves instal·lacions de Santa Perpètua

La multinacional americana Americold ha invertit 13 milions d’euros per ampliar el magatzem refrigerat [ ... ]

Es contracten dues persones a través de Treball i Formació del SOC
16 Mar 2023 09:25 - RedaccióEs contracten dues persones a través de Treball i Formació del SOC

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha contractat dues persones en el marc del programa Treball i Formació [ ... ]