hola

El regidor de Desenvolupament Local i de Transició Energètica i Canvi Climàtic de l'Ajuntament de Santa Perpètua, Sergi Hernández, ha posar en valor la inversió que ha realitzat l'empresa Onducart entorn a la transició energètica amb la implantació d'una gran instal·lació fotovoltaica amb una potència d'1,5 megawatts que permetrà l'autoconsum amb fonts d'energia verda. L'edil va formar part d'una delegació municipal encapçalada per l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia, que va visitar el 12 de gener les instal·lacions d'aquesta empresa situada al carrer del Mar del Japó del polígon industrial Torre del Rector.

Sergi Hernández ha expressat que cal "posar en valor la filosofia d'inversió que creiem ha de ser exemple i estendre's per tot l'eix de la riera de Caldes i la indústria de Santa Perpètua per ajudar a mitigar el canvi climàtic i reduir les emissions de CO2 en el nostre territori" L'edil ha explicat que, amb aquesta instal·lació fotovoltaica, Onducart produirà un terç del seu consum energètic.

El regidor de Transició Energètica ha recordat que des de l'Ajuntament a través de l'AMERC s'ofereix un servei d'assessorament gratuït a empreses de polígons interessades a trobar solucions per estalviar en el consum energètic i millorar la competitivitat optimitzant la despesa, així com la implementació d'energies renovables en el negoci i ha insistit en la necessitat "d'impulsar la transició energètica i avançar cap el consum d'energies renovables".
L'edil també ha recordat que des del consistori s'impulsa la instal·lació de plaques fotovoltaiques en espais públics i ha avançat que s'ha instat a l'empresa Onducart a la possibilitat de constituir una comunitat energètica en el marc d'un acord de col·laboració públic-privat "per aconseguir una màxima eficiència entorn a la producció i consum en el nostre territori".


Foto: Una delegació municipal va visitar les instal·lacions de l'empresa Onducart / Ajuntament

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Tromber fa les proves d'homologació de dos models de vehicle de mobilitat personal
30 Mar 2023 11:11 - RedaccióTromber fa les proves d'homologació de dos models de vehicle de mobilitat personal

L'empresa Tromber ha fet aquest dimecres a Santa Perpètua les proves necessàries per a l'homologació [ ... ]

Americold inverteix 13 milions d'euros en l'ampliació de les seves instal·lacions de Santa Perpètua
27 Mar 2023 11:07 - RedaccióAmericold inverteix 13 milions d'euros en l'ampliació de les seves instal·lacions de Santa Perpètua

La multinacional americana Americold ha invertit 13 milions d’euros per ampliar el magatzem refrigerat [ ... ]

Es contracten dues persones a través de Treball i Formació del SOC
16 Mar 2023 09:25 - RedaccióEs contracten dues persones a través de Treball i Formació del SOC

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha contractat dues persones en el marc del programa Treball i Formació [ ... ]