hola

Des de l'espai de cerca activa de treball ubicat a la Granja Soldevila han fet balanç de les actuacions del servei durant el 2022.

El Club de la Feina va convocar 27 sessions grupals d'acollida que van possibilitar l'accés a l'espai a 116 persones usuàries. A més, el Club ha registrat un total de 706 visites de persones que han fet ús d'algun dels recursos o consultes al personal tècnic.

Aquestes xifres suposen una estabilització de les visites després de l'increment que es va produir el 2021 arran dels efectes de la crisi sociosanitària de la COVID-19. Tot i l’estabilització, les xifres del 2022 són bastant més altes que les del 2019, últim any abans de la pandèmia, on es va atendre a 105 participants i l'espai va rebre 462 visites.

El Club de la Feina realitza periòdicament sessions informatives d'acollida grupals que permeten tenir accés lliure a l'espai. Si estàs interessat/ada a participar pots trucar al 93 544 61 63, enviar un correu electrònic a orientaciolaboral@staperpetua.cat o bé visitar la recepció de l'edifici de Desenvolupament Local.

D'altra banda, el Club de la Feina també disposa de la plataforma virtual Netclub (http://netclub.cat), un entorn online d'orientació professional que el Servei de Desenvolupament Local i Comerç posa a disposició de tota la ciutadania amb informació i recursos útils per a totes aquelles persones que volen millorar la seva ocupabilitat. Al Netclub també es pot trobar el formulari d'inscripció a les sessions informatives del Club.


Foto: El Club de la Feina està situat a la Granja Soldevila / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Contractades quinze persones a través del programa Treball als barris
23 Maig 2024 09:13 - RedaccióContractades quinze persones a través del programa Treball als barris

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i l’empresa municipal Mogoda Serveis han contractat quinze [ ... ]

Catorze equips participaran a l’ElectroCatFP que estrena circuit
14 Maig 2024 13:48 - RedaccióCatorze equips participaran a l’ElectroCatFP que estrena circuit

Catorze equips participaran el dissabte 25 de maig en l’onzena edició de l’ElectroCatFP. L’Ajuntament [ ... ]

L’atur es redueix a Santa Perpètua en 81 persones en el darrer mes
13 Maig 2024 12:54 - RedaccióL’atur es redueix a Santa Perpètua en 81 persones en el darrer mes

  Santa Perpètua encapçala els municipis del Vallès Occidental on més s’ha reduït l’atur [ ... ]