hola

La promoció d'enguany dels cursos de Formació en Oferta d'Àrees Prioritàries (FOAP) ha celebrat el seu acte de cloenda. L'alcaldessa, Isabel Garcia, va ser present en l'acte, en el qual es van atorgar els diplomes als participants en les formacions en Gestió de serveis Administratius, Electromecànica de Vehicles, Comunicació en llengües estrangeres, Informàtica i xarxes socials i Muntatge i manteniment d'instal·lacions elèctriques de baixa tensió.

L'alcaldessa va recordar durant l'acte el compromís que el municipi té amb l'oferta de formació que des de la institució s'ofereix als ciutadans: "El nombre de diplomes que s'entregaran expressa que Santa Perpètua continua sent una ciutat molt activa en l'organització de la formació. Pel govern municipal, la lluita contra els efectes de la crisi econòmica i l'atur és una de les nostres prioritats. Oferir a la ciutadania formació concreta lligada a la realitat econòmica i productiva és la millor manera per contribuir a fer que la nostra ciutadania accedeixi a llocs de treball de qualitat", va expressar Garcia.

L'alcaldessa va recordar la importància què té la formació en la recerca de feina i va felicitar a els participants dels cursos: "Vosaltres us heu format i per això vull felicitar-vos. Esteu invertint en el vostre futur i us animo que ho continueu fent, continueu millorant i amplieu el vostre currículum formatiu perquè en un moment o altre això donarà els seus fruits". A més, va animar a les persones participants en el programa a continuar formant-se amb l'Ajuntament: "Aprofiteu-vos de nosaltres, com més formats estigueu més oportunitat tindreu de trobar feina".

Garcia també va voler agrair la participació de les empreses en les formacions oferint estades de pràctiques, ja que, segons va afirmar, les pràctiques són una part molt important del procés formatiu: "Bona part de l'alumnat ha realitzat pràctiques en empreses de la nostra ciutat, a les que també vull agrair la seva participació en aquesta oferta formativa. Seria molt difícil que poguéssiu fer pràctiques si no tinguéssim empreses que estiguessin disposades a acollir-vos i que vosaltres poguéssiu fer aquesta pràctica de manera ja efectiva".

Les inscripcions pels nous cursos de Formació en Oferta d'Àrees Prioritàries, finançats pel Servei d'Ocupació de Catalunya i el Ministeri d'Educació i Formació Professional, ja estan obertes i es poden fer a través del web de l'Ajuntament, a l'apartat de Formació i Orientació. Per més informació, la ciutadania pot contactar amb Desenvolupament Local al 93 544 61 63 o visitar la recepció de l'edifici.


Foto: Els i les partiipants van rebre el diploma acreditatiu / L'Informatiu

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

La Cambra de Sabadell atorga a Alstom Transporte el Premi al Mèrit Empresarial
01 Des 2023 09:28 - RedaccióLa Cambra de Sabadell atorga a Alstom Transporte el Premi al Mèrit Empresarial

La Cambra de Comerç de Sabadell ha atorgat a l’empresa Alstom Transporte, amb instal·lacions a Santa [ ... ]

El SOC atorga més de 500.000 euros per accions de formació i ocupació
30 Nov 2023 11:29 - RedaccióEl SOC atorga més de 500.000 euros per accions de formació i ocupació

Més de 120 veïnes i veïns del barri de Can Folguera es beneficiaran de noves accions de formació [ ... ]

Santa Perpètua registra dos ERO durant l'octubre que afecten 136 persones
30 Nov 2023 11:15 - RedaccióSanta Perpètua registra dos ERO durant l'octubre que afecten 136 persones

Durant el mes d'octubre s'han registrat dos ERO a Santa Perpètua. Els expedients afecten exclusivament [ ... ]