hola

Ràdio Santa Perpètua ha emès avui dimarts 20 de desembre el darrer espai de la Borsa de treball de 2022. En les seves quaranta intervencions han informat d'unes 320 ofertes de treball. L'objectiu d'aquest espai radiofònic és apropar aquestes ofertes que gestiona el servei de l'Ajuntament de Santa Perpètua i donar-lo a conèixer entre tota la ciutadania.

Cada setmana, els dimarts a les 9.30 h, les responsables de la Borsa de Treball han detallat ofertes, d'empreses perpetuenques en la immensa majoria, que estaven a la recerca de persones candidates a ocupar aquests llocs de treball. La Borsa de treball n'ha gestionat més ofertes que les informades al programa de Ràdio, perquè en alguns casos ja han quedat cobertes entre programes.

Una de les tècniques de la Borsa de Treball és Núria Leiva que ens ha detallat que han estat més de 300 les ofertes informades en aquest espai que també podeu trobar al podcast del web de Ràdio Santa Perpètua.

La Borsa de treball és un servei municipal gratuït. Leiva ha subratllat que cada dia fan entrevistes a persones que es volen apuntar a la Borsa de treball i argumenta que hi ha molt moviment perquè hi ha persones que troben feina i es donen de baixa.Núria Leiva ha subratllat que les persones que es formen a través dels cursos que ofereix la Regidoria de Desenvolupament Local també passen a ser usuaris de la Borsa. La tècnica ha puntualitzat que un tant per cent elevat es col·loquen ràpid al mercat laboral perquè la formació que es dona està molt ben valorada per les empreses.

La Borsa de Treball romandrà tancada del 26 de desembre al 8 de gener. Leiva ha explicat que les empreses amb el tancament de l'any deixen les incorporacions laborals per al gener.


Foto:Plafó d’ofertes de la Borsa a Desenvolupament Local / Regidoria Desenvolupament Local

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua encadena quatre mesos consecutius de reducció de l'atur
10 Jun 2024 13:29 - RedaccióSanta Perpètua encadena quatre mesos consecutius de reducció de l'atur

El mes de maig ha tancat amb 1.122 persones desocupades a Santa Perpètua, 19 menys que a l'abril amb [ ... ]

El Mercat celebra aquest dissabte un Vermut musical
07 Jun 2024 09:46 - RedaccióEl Mercat celebra aquest dissabte un Vermut musical

L’Associació el Mercat de Santa organitza un Vermut Musical aquest dissabte 8 de juny al Mercat Municipal. [ ... ]

S’obren les inscripcions a la restauració per participar a La Moguda Gastronòmica
30 Maig 2024 14:56 - RedaccióS’obren les inscripcions a la restauració per participar a La Moguda Gastronòmica

La Regidoria de Comerç ha obert les inscripcions per als restaurants i establiments gastronòmics de [ ... ]