hola

Ràdio Santa Perpètua ha emès avui dimarts 20 de desembre el darrer espai de la Borsa de treball de 2022. En les seves quaranta intervencions han informat d'unes 320 ofertes de treball. L'objectiu d'aquest espai radiofònic és apropar aquestes ofertes que gestiona el servei de l'Ajuntament de Santa Perpètua i donar-lo a conèixer entre tota la ciutadania.

Cada setmana, els dimarts a les 9.30 h, les responsables de la Borsa de Treball han detallat ofertes, d'empreses perpetuenques en la immensa majoria, que estaven a la recerca de persones candidates a ocupar aquests llocs de treball. La Borsa de treball n'ha gestionat més ofertes que les informades al programa de Ràdio, perquè en alguns casos ja han quedat cobertes entre programes.

Una de les tècniques de la Borsa de Treball és Núria Leiva que ens ha detallat que han estat més de 300 les ofertes informades en aquest espai que també podeu trobar al podcast del web de Ràdio Santa Perpètua.

La Borsa de treball és un servei municipal gratuït. Leiva ha subratllat que cada dia fan entrevistes a persones que es volen apuntar a la Borsa de treball i argumenta que hi ha molt moviment perquè hi ha persones que troben feina i es donen de baixa.Núria Leiva ha subratllat que les persones que es formen a través dels cursos que ofereix la Regidoria de Desenvolupament Local també passen a ser usuaris de la Borsa. La tècnica ha puntualitzat que un tant per cent elevat es col·loquen ràpid al mercat laboral perquè la formació que es dona està molt ben valorada per les empreses.

La Borsa de Treball romandrà tancada del 26 de desembre al 8 de gener. Leiva ha explicat que les empreses amb el tancament de l'any deixen les incorporacions laborals per al gener.


Foto:Plafó d’ofertes de la Borsa a Desenvolupament Local / Regidoria Desenvolupament Local

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua encadena el quart mes consecutiu de reducció de l'atur
08 Jun 2023 13:52 - RedaccióSanta Perpètua encadena el quart mes consecutiu de reducció de l'atur

El mes de maig ha tancat amb un total de 1.205 persones en situació d’atur a Santa Perpètua de Mogoda. [ ... ]

Desenvolupament Local i Comerç reben 185.000 euros de nous ajuts de la Diputació
30 Maig 2023 13:55 - RedaccióDesenvolupament Local i Comerç reben 185.000 euros de nous ajuts de la Diputació

Les regidories de Desenvolupament Local i Comerç han rebut 185.000 euros de la Diputació de Barcelona [ ... ]

L'Institut Andreu Nin guanya la desena edició de l'ElectroCatFP
29 Maig 2023 10:53 - RedaccióL'Institut Andreu Nin guanya la desena edició de l'ElectroCatFP

L’Institut Andreu Nin d’El Vendrell es va proclamar dissabte 27 de maig guanyador de la desena edició [ ... ]