hola

La segona edició del dispositiu d’Inserció sociolaboral i foment de la competència digital per col·lectius vulnerables, AlfaTIC, ha finalitzat. El regidor de Desenvolupament Local, Sergi Hernández, ha agraït la participació en el programa i es mostra molt satisfet amb els resultats obtinguts. Hernández ha afrimat que “estic molt satisfet pels índex d’inserció del programa. Vol dir que el programa té una utilitat i que als ciutadans els hi ha anat bé que aquest és el nostre màxim objectiu, ajudar a la ciutadania”.

En aquesta segona edició han participat 55 persones, el 87% dels quals ha realitzat un itinerari igual o superior a 3 hores. Un total de 23 persones participants, han tingut un o més contractacions posteriors a la seva incorporació al programa, dada que suposa un 42% d’inserció laboral. Els participants en l’AlfaTIC han tingut l’ocasió de participar, segons el seu punt de partida i necessitats particulars en accions grupals de dos tipus: mòduls pel desenvolupament de competències de millora de l’ocupabilitat i mòduls per a l’impuls de la competència digital. La Regidoria de Desenvolupament Local ja ha endegat la tercera edició que s’emmarca en el programa Treball als barris 2022, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya.


Foto:Acte de cloenda / Desenvolupament Local

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’Ajuntament ha invertit disset milions d’euros en polítiques d’ocupació
30 Gen 2023 11:26 - RedaccióL’Ajuntament ha invertit disset milions d’euros en polítiques d’ocupació

L’Ajuntament de Santa Perpètua va destinar a polítiques actives d’ocupació, durant el període [ ... ]

Sessions informatives sobre els nous serveis de Transició Energètica per empreses de polígons
27 Gen 2023 08:49 - RedaccióSessions informatives sobre els nous serveis de Transició Energètica per empreses de polígons

L’Associació de Municipis de l'Eix de la Riera de Caldes (AMERC) en el marc del projecte de Transició [ ... ]

L'Ajuntament posa en valor la inversió d'Onducart vinculada a la transició energètica
20 Gen 2023 14:56 - RedaccióL'Ajuntament posa en valor la inversió d'Onducart vinculada a la transició energètica

El regidor de Desenvolupament Local i de Transició Energètica i Canvi Climàtic de l'Ajuntament de [ ... ]