hola

La segona edició del dispositiu d’Inserció sociolaboral i foment de la competència digital per col·lectius vulnerables, AlfaTIC, ha finalitzat. El regidor de Desenvolupament Local, Sergi Hernández, ha agraït la participació en el programa i es mostra molt satisfet amb els resultats obtinguts. Hernández ha afrimat que “estic molt satisfet pels índex d’inserció del programa. Vol dir que el programa té una utilitat i que als ciutadans els hi ha anat bé que aquest és el nostre màxim objectiu, ajudar a la ciutadania”.

En aquesta segona edició han participat 55 persones, el 87% dels quals ha realitzat un itinerari igual o superior a 3 hores. Un total de 23 persones participants, han tingut un o més contractacions posteriors a la seva incorporació al programa, dada que suposa un 42% d’inserció laboral. Els participants en l’AlfaTIC han tingut l’ocasió de participar, segons el seu punt de partida i necessitats particulars en accions grupals de dos tipus: mòduls pel desenvolupament de competències de millora de l’ocupabilitat i mòduls per a l’impuls de la competència digital. La Regidoria de Desenvolupament Local ja ha endegat la tercera edició que s’emmarca en el programa Treball als barris 2022, subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya.


Foto:Acte de cloenda / Desenvolupament Local

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Nou equips posen a prova dissabte els seus prototips de vehicles elèctrics al Recinte Firal
26 Maig 2023 10:06 - RedaccióNou equips posen a prova dissabte els seus prototips de vehicles elèctrics al Recinte Firal

El Recinte Firal de Santa Perpètua acull aquest dissabte 27 de maig la desena edició de l’ElectroCatFP, [ ... ]

Unes 900 tapes es venen durant la segona edició de la Perpetapa
24 Maig 2023 09:13 - RedaccióUnes 900 tapes es venen durant la segona edició de la Perpetapa

Els Comerciants tornaran a repetir la Perpetapa, una mostra gastronòmica que s’ha realitzat amb èxit [ ... ]

El vehicle de SOM Mobilitat suma 160 usuaris
24 Maig 2023 09:35 - RedaccióEl vehicle de SOM Mobilitat suma 160 usuaris

El vehicle elèctric compartit de SOM Mobilitat ha registrat set noves altes durant aquest any i ja [ ... ]