hola

Els programes d’experienciació laboral de Treball als Barris (Can Folguera) Millorem els espais oberts de Can Folguera, Can Folguera Net i Agents de Digitalització, ja han acabat.

En aquesta convocatòria del programa subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), un total de 16 veïns del barri de Can Folguera, han participat en els subprogrames. Els perfils professionals han estat vinculats a la jardineria, la construcció i a la neteja d’edificis i viària. D’altra banda, dues persones han estat contractades com a Agents de Digitalització per donar suport a la ciutadania en les tramitacions digitals.

Durant la fase de contractació, els participants de Can Folguera Net han desenvolupat tasques de neteja a diferents equipaments de Can Folguera com, per exemple, l’edifici de Desenvolupament Local, a la Granja Soldevila i l’Escola Bernat, així com també en la via pública a l’Avinguda Barcelona, el Passeig de la Florida i d’altres localitzacions. D’altra banda, els participants del programa Millorem els espais oberts de Can Folguera han realitzat diferents actuacions tant de jardineria com de manteniments: tasques de neteja manual a la bassa i entorns del Parc Central, treballs amb desbrossadora i talla gespa a les diferents rotondes i interiors de blocs de pisos del barri de Can Folguera, reparació i millora d’elements urbans a diferents carrers i places i intervencions de pintura a l’Escola Bernat.

Els programes han combinat una formació prèvia on els participants van poder aprendre tècniques i procediments específics de l’ofici, així com mòduls de prevenció de riscos laborals per tal d’identificar els riscos que se’n deriven d’aquestes feines.

A l’acte de cloenda que es va celebrar el passat 7 d’octubre, el Regidor de Desenvolupament Local, Sergi Hernández, va entregar els diplomes i va recordar el compromís del consistori i de la regidoria amb les polítiques que permeten millorar l’acompanyament i inserció laborals dels ciutadans. A més, Hernández, va voler agrair als participants el seu compromís i la feina realitzada durant aquests sis mesos que han estat contractats per l’Ajuntament.

 

Foto: Acte de cloenda de Treball als Barris / Desenvolupament Local

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'INS Andreu Nin del Vendrell guanya l'onzena edició de l'ElectroCat
27 Maig 2024 11:47 - RedaccióL'INS Andreu Nin del Vendrell guanya l'onzena edició de l'ElectroCat

L'onzena edició de l'ElectroCat va cloure el 24 de maig amb molt bones valoracions per part de l’organització, [ ... ]

Contractades quinze persones a través del programa Treball als barris
23 Maig 2024 09:13 - RedaccióContractades quinze persones a través del programa Treball als barris

L'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda i l’empresa municipal Mogoda Serveis han contractat quinze [ ... ]

Catorze equips participaran a l’ElectroCatFP que estrena circuit
14 Maig 2024 13:48 - RedaccióCatorze equips participaran a l’ElectroCatFP que estrena circuit

Catorze equips participaran el dissabte 25 de maig en l’onzena edició de l’ElectroCatFP. L’Ajuntament [ ... ]