hola

Els programes d’experienciació laboral de Treball als Barris (Can Folguera) Millorem els espais oberts de Can Folguera, Can Folguera Net i Agents de Digitalització, ja han acabat.

En aquesta convocatòria del programa subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), un total de 16 veïns del barri de Can Folguera, han participat en els subprogrames. Els perfils professionals han estat vinculats a la jardineria, la construcció i a la neteja d’edificis i viària. D’altra banda, dues persones han estat contractades com a Agents de Digitalització per donar suport a la ciutadania en les tramitacions digitals.

Durant la fase de contractació, els participants de Can Folguera Net han desenvolupat tasques de neteja a diferents equipaments de Can Folguera com, per exemple, l’edifici de Desenvolupament Local, a la Granja Soldevila i l’Escola Bernat, així com també en la via pública a l’Avinguda Barcelona, el Passeig de la Florida i d’altres localitzacions. D’altra banda, els participants del programa Millorem els espais oberts de Can Folguera han realitzat diferents actuacions tant de jardineria com de manteniments: tasques de neteja manual a la bassa i entorns del Parc Central, treballs amb desbrossadora i talla gespa a les diferents rotondes i interiors de blocs de pisos del barri de Can Folguera, reparació i millora d’elements urbans a diferents carrers i places i intervencions de pintura a l’Escola Bernat.

Els programes han combinat una formació prèvia on els participants van poder aprendre tècniques i procediments específics de l’ofici, així com mòduls de prevenció de riscos laborals per tal d’identificar els riscos que se’n deriven d’aquestes feines.

A l’acte de cloenda que es va celebrar el passat 7 d’octubre, el Regidor de Desenvolupament Local, Sergi Hernández, va entregar els diplomes i va recordar el compromís del consistori i de la regidoria amb les polítiques que permeten millorar l’acompanyament i inserció laborals dels ciutadans. A més, Hernández, va voler agrair als participants el seu compromís i la feina realitzada durant aquests sis mesos que han estat contractats per l’Ajuntament.

 

Foto: Acte de cloenda de Treball als Barris / Desenvolupament Local

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Santa Perpètua encadena el quart mes consecutiu de reducció de l'atur
08 Jun 2023 13:52 - RedaccióSanta Perpètua encadena el quart mes consecutiu de reducció de l'atur

El mes de maig ha tancat amb un total de 1.205 persones en situació d’atur a Santa Perpètua de Mogoda. [ ... ]

Desenvolupament Local i Comerç reben 185.000 euros de nous ajuts de la Diputació
30 Maig 2023 13:55 - RedaccióDesenvolupament Local i Comerç reben 185.000 euros de nous ajuts de la Diputació

Les regidories de Desenvolupament Local i Comerç han rebut 185.000 euros de la Diputació de Barcelona [ ... ]

L'Institut Andreu Nin guanya la desena edició de l'ElectroCatFP
29 Maig 2023 10:53 - RedaccióL'Institut Andreu Nin guanya la desena edició de l'ElectroCatFP

L’Institut Andreu Nin d’El Vendrell es va proclamar dissabte 27 de maig guanyador de la desena edició [ ... ]