hola

El punt local de Reempresa del servei de Desenvolupament Local i Comerç de l’Ajuntament de Santa Perpètua ha presentat un nou cas d’èxit amb la cessió d’un taller de reparació de vehicles de motor de menys de 3.500 kg. El servei, que ofereix el consistori de manera gratuïta, ajuda al traspàs d’empreses viables quan els propietaris, per diferents motius, ja no volen o poden continuar al capdavant del negoci.

En aquesta ocasió, el servei ha ajudat en el procés de compravenda del taller mecànic situat a l’avinguda Onze de Setembre de Santa Perpètua. El cedent, Marcos Giménez, va posar a la venda el negoci i va decidir comptar amb el suport del punt local de Reempresa, el qual “ha facilitat la transmissió del negoci i la preparació del contracte de compravenda de l’activitat” ha relatat Giménez.

Per la seva part, els reemprenedors, dos joves del municipi, Carlos i Marcos Lloret, s’han mostrat molt satisfets amb el servei. “Ens han ajudat en la part empresarial del traspàs i ens han proporcionat informació, assessorament i acompanyament en tot el procés. També en la revisió i tramitació de la documentació. La part tècnica del negoci ja la coneixíem, però l’empresarial no”, afirmen els nous propietaris del taller mecànic.

El procés de compravenda ha estat ràpid i fàcil, ja que les dues parts, tal com explica el cedent, “teníem l’objectiu comú d’agilitzar al màxim el procés i en tot moment ha estat present la bona voluntat per ambdues parts”.
A més, amb la compravenda del taller, també s’ha fet un traspàs de coneixements del negoci, “és necessari treballar conjuntament amb el cedent perquè hi ha molts detalls a tenir en compte. També és important que ens ajudi a crear confiança en la clientela, la gestoria i els proveïdors actuals, perquè a partir d’ara nosaltres continuarem treballant amb ells”, han explicat els reemprenedors. Reempresa proporciona un espai tant físic com virtual on acollir persones emprenedores i cedents, on gestionar l’oferta i demanda de negocis en traspàs i oferir assessorament i acompanyament en les diferents parts del procés. Per a més informació sobre Reempresa i tots els serveis que ofereix podeu trucar al 93 544 61 63 o enviar un correu electrònic a mvalle@staperpetua.cat


Foto: El cedent del taller amb els dos reemprenedors i nous propietaris / Desenvolupament Local

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L’atur s’incrementa al mes d’octubre al municipi
14 Nov 2022 12:42 - NataliaL’atur s’incrementa al mes d’octubre al municipi

  La taxa d’atur ha augmentat lleugerament al mes d’octubre al municipi. El mes finalitza amb [ ... ]

L’AlfaTIC posa fi a la segona edició i inicia la tercera
11 Nov 2022 09:15 - RedaccióL’AlfaTIC posa fi a la segona edició i inicia la tercera

La segona edició del dispositiu d’Inserció sociolaboral i foment de la competència digital per [ ... ]

Dones Competents ha finalitzat amb un total de 54 participants
09 Nov 2022 17:48 - RedaccióDones Competents ha finalitzat amb un total de 54 participants

El dispositiu Dones Competents de la Regidoria de Desenvolupament Local ha finalitzat la desena edició. [ ... ]