hola

El punt local de Reempresa del servei de Desenvolupament Local i Comerç de l’Ajuntament de Santa Perpètua ha presentat un nou cas d’èxit amb la cessió d’un taller de reparació de vehicles de motor de menys de 3.500 kg. El servei, que ofereix el consistori de manera gratuïta, ajuda al traspàs d’empreses viables quan els propietaris, per diferents motius, ja no volen o poden continuar al capdavant del negoci.

En aquesta ocasió, el servei ha ajudat en el procés de compravenda del taller mecànic situat a l’avinguda Onze de Setembre de Santa Perpètua. El cedent, Marcos Giménez, va posar a la venda el negoci i va decidir comptar amb el suport del punt local de Reempresa, el qual “ha facilitat la transmissió del negoci i la preparació del contracte de compravenda de l’activitat” ha relatat Giménez.

Per la seva part, els reemprenedors, dos joves del municipi, Carlos i Marcos Lloret, s’han mostrat molt satisfets amb el servei. “Ens han ajudat en la part empresarial del traspàs i ens han proporcionat informació, assessorament i acompanyament en tot el procés. També en la revisió i tramitació de la documentació. La part tècnica del negoci ja la coneixíem, però l’empresarial no”, afirmen els nous propietaris del taller mecànic.

El procés de compravenda ha estat ràpid i fàcil, ja que les dues parts, tal com explica el cedent, “teníem l’objectiu comú d’agilitzar al màxim el procés i en tot moment ha estat present la bona voluntat per ambdues parts”.
A més, amb la compravenda del taller, també s’ha fet un traspàs de coneixements del negoci, “és necessari treballar conjuntament amb el cedent perquè hi ha molts detalls a tenir en compte. També és important que ens ajudi a crear confiança en la clientela, la gestoria i els proveïdors actuals, perquè a partir d’ara nosaltres continuarem treballant amb ells”, han explicat els reemprenedors. Reempresa proporciona un espai tant físic com virtual on acollir persones emprenedores i cedents, on gestionar l’oferta i demanda de negocis en traspàs i oferir assessorament i acompanyament en les diferents parts del procés. Per a més informació sobre Reempresa i tots els serveis que ofereix podeu trucar al 93 544 61 63 o enviar un correu electrònic a mvalle@staperpetua.cat


Foto: El cedent del taller amb els dos reemprenedors i nous propietaris / Desenvolupament Local

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

El Mercat Municipal estrena dues noves parades
12 Abr 2024 13:32 - RedaccióEl Mercat Municipal estrena dues noves parades

Aquest divendres 12 d’abril entren en funcionament dues noves parades al Mercat Municipal. A través [ ... ]

L'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua
05 Abr 2024 13:16 - RedaccióL'atur es redueix en sis persones durant el mes de març a Santa Perpètua

El març ha finalitzat amb 1.222 persones desocupades a Santa Perpètua, sis menys que al mes de febrer [ ... ]

Aquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local
05 Abr 2024 12:59 - RedaccióAquest mes comencen formacions per a empreses, autònoms i comerç local

L’Ajuntament de Santa Perpètua iniciarà les formacions adreçades a empreses, autònoms i al comerç [ ... ]