hola

El Mapa Formatiu de la B30 i l’actualització de la priorització d’actuacions en infraestructures i serveis de mobilitat del territori han estat els temes principals que ha tractat la Comissió Executiva de l’Associació Àmbit B30. La reunió, que s'ha celebrat aquesta setmana a la Cambra de Comerç de Sabadell, ha fet un seguiment dels projectes en marxa de l’entitat, segons ha explicat en un comunicat. A la trobada ha participat l'alcaldessa de Santa Perpètua, Isabel Garcia.

Des de la constitució de l’Associació Àmbit B30, l'entitat manifesta que la millora de les infraestructures viàries i de transport públic "ha esdevingut una prioritat amb l’objectiu d’avançar en la competitivitat del territori, incrementar l’activitat econòmica, generar noves oportunitats i fomentar la mobilitat sostenible", que s'ha materialitzat en el document de Priorització d’actuacions en infraestructures i serveis de mobilitat del corredor de l’àmbit B30.

Les novetats lligades a les infraestructures dels darrers anys, la posada en marxa d’inversions pendents i la nova realitat postpandèmia generen la necessitat de revisar durant aquest trimestre aquesta priorització, amb el treball conjunt de totes les entitats adherides a l’Associació.

Durant la reunió, també s’ha informat dels treballs iniciats per disposar d’un Mapa de formació de la B30, enfocat en l’FP, amb l’objectiu de conèixer les necessitats del sector empresarial del territori pel que fa als perfils més demandats i les mancances amb què es troben a l’hora de donar-hi resposta. El Mapa pretén ser un element aglutinador que permeti articular millor l’oferta formativa de la regió, i servir d’eina útil per les administracions competents per tirar endavant estratègies més ajustades a les necessitats reals de les empreses i de les persones del territori.

Els dos projectes presentats compten amb el suport econòmic i tècnic de la Diputació de Barcelona, a través de les Àrees de Desenvolupament Econòmic i d’Educació, respectivament.


Foto: La reunió es va celebrar a la Cambra de Comerç de Sabadell / Àmbit B-30 

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

L'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal
22 Mar 2024 14:04 - RedaccióL'Ajuntament lliura els premis del Concurs d'Aparadors de Nadal

L’Ajuntament de Santa Perpètua ha fet entrega dels premis del Concurs d’Aparadors de Nadal de la [ ... ]

El vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023
21 Mar 2024 11:12 - RedaccióEl vehicle elèctric compartit suma més de 11.000 quilòmetres durant el 2023

El vehicle elèctric compartit de Som Mobilitat va sumar 15 nous usuaris durant l’any 2023, segons [ ... ]

Emprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023
18 Mar 2024 19:35 - RedaccióEmprenedoria va col·laborar en la creació de 25 empreses al 2023

El Servei d’Emprenedoria ha col·laborat en la creació de 25 empreses i 30 llocs de treball durant [ ... ]