hola

La Regidoria de Desenvolupament Local ha endegat una nova edició del programa DOT: Dispositiu d’Orientació i TIC.El dispositiu dona continuïtat a les quatre edicions prèvies en les han participat al voltant de 100 persones anualment amb l’objectiu de desenvolupar i ampliar coneixements, capacitats, habilitats i actituds clau que requereix el mercat laboral actual.

La nova edició ha donat el tret de sortida aquest setembre i es prolongarà fins al novembre de 2023 oferint tres itineraris formatius diferents. El primer itinerari, que es durà a terme des del setembre fins al desembre d’aquest any, proposa diferents activitats formatives adreçades a l’àmbit logístic. Es faran formacions en Alfabetització digital (15 h), en Ofimàtica de nivell bàsic (40 h), Tècniques de recerca de feina, que consta de quatre càpsules de quatre hores, un curs de Picking automàtic per la gestió de magatzems (35 h), curs de Carnet de carretoner (16 h) i diferents càpsules de creativitat i desenvolupament de metacompetències i altres tallers per a la millora de gestió emocional. El DOT continuarà amb un segon itinerari que es durà a terme entre el gener i el juliol de 2023 i estarà orientat al Màrqueting digital i e-commerce. El tercer i últim itinerari començarà al setembre de 2023 i finalitzarà al novembre del mateix any i estarà enfocat a la millora de competències digitals i TIC.

El personal tècnic del programa podrà assessorar els participants en el disseny d’un itinerari personalitzat que s’adapti millor al perfil i projecte professional de l’usuari. El dispositiu, cofinançat per la Diputació de Barcelona i l’Ajuntament de Santa Perpètua, està adreçat a persones del municipi en situació d’atur o en cerca de millora de feina. Per més informació la ciutadania pot adreçar-se a la recepció de Desenvolupament Local o contactar al telèfon 935 446 163.

 

Foto: Activitat d’edicions pasades del dispositiu DOT / Desenvolupament Local

0
0
0
s2sdefault

Altres notícies

Desenvolupament Local i Comerç reben 185.000 euros de nous ajuts de la Diputació
30 Maig 2023 13:55 - RedaccióDesenvolupament Local i Comerç reben 185.000 euros de nous ajuts de la Diputació

Les regidories de Desenvolupament Local i Comerç han rebut 185.000 euros de la Diputació de Barcelona [ ... ]

L'Institut Andreu Nin guanya la desena edició de l'ElectroCatFP
29 Maig 2023 10:53 - RedaccióL'Institut Andreu Nin guanya la desena edició de l'ElectroCatFP

L’Institut Andreu Nin d’El Vendrell es va proclamar dissabte 27 de maig guanyador de la desena edició [ ... ]

Nou equips posen a prova dissabte els seus prototips de vehicles elèctrics al Recinte Firal
26 Maig 2023 10:06 - RedaccióNou equips posen a prova dissabte els seus prototips de vehicles elèctrics al Recinte Firal

El Recinte Firal de Santa Perpètua acull aquest dissabte 27 de maig la desena edició de l’ElectroCatFP, [ ... ]